Смайли, живи и здрави да сте и двамата с Дани. Няма лошо за таблета, току виж ти харесало и на теб
. Аз лично моя си го използвам постоянно - пускам им песнички, гледам си в интернет от него, пиша и кратички постове или писма. За компютъра се сещам само ако има да пиша нещо по-дълго и за бързо.
Ние сме с ролче на Чико против комари за разходките. Вкъщи освен комарници, използвам масла от лавандула и лимонова трева (цитронела май се водеше). Гледам да не прекалявам, че изрично пише да се използват внимателно при бебета. Освен това и китка лавандула, висната някъде, върши работа. Всичко това, разбира се, ако сте любители на тези миризми.
Иначе започнах да ги захранвам по малко. Уж следвам някаква схема, ама като ни дадат някои домашни плодове или зеленчуци и им давам докато са пресни, та схемата остава малко на заден план.
От толкова дъжд в последните дни превърнахме басейна в кошара. Та като гледам как в кръгче с диаметър 1,20 метра се докопват един до друг сравнително лесно за да се понаритат и си мисля колко ли голяма трябва да е кошарата за близнаци?
Mousyt, как е раничката? От Рошавото обещават нова доставка в края на юли на твоя модел та и аз си мисля сега дали да не взема една такава. Рядко ми се случва да ги нося двамата едновременно, а и нямам идея ще успявам ли с 2 раници, но когато се разхождаме някъде без количка поне да носим удобно и двете деца.
Хайде, хубав ден от мен, че дребните вече са будни и гладни.