Здравейте и от мен. И аз като Маги хич не смогвам с писането, дори ви чета едвам в разкрачка и съвсем не съм в час.
Пътуването мина прекрасно и почивката беше супер. Мати спа по пътя и слава богу, че мен ми става много лошо като се возя отзад
Там си спа и яде все едно нищо ново, беше едно кротко и добро дете. Два дни беше по-нервен заради зъбките, но нали и тати беше там да помага та не го усетих толкова
Откак сме се прибрали обаче той нещо не спи добре през деня и не смогвам да оправя къщата, багажа,...пък като е буден основно иска да се занимаваме, да ходи, да го нося като той постоянно се пресяга и провесва нанякъде и едвам го удържам. Мен пък нещо ме боли таза и единия крак и едвам удържам докато се прибере баща му. Не мога обаче да му се нарадвам колко активен и жив и закачлив е станал
Раничката ме спасява много, в повечето случаи заспива на 5-тата минута, а и да не е поне си се върти и си зяпа спокойно без опасност да го изпусна и ми е доста по-леко
47 Smiles, дано този път да ви се получи естествено и от раз! Направо ви завиждам
Ти на това ли му казваш качамак и от къде купуваш грис? Аз бях взела на Милупа, ама то си беше инстантна каша, а сега искам да взема грис да си му варя. Аз и овесените ядки му ги варя и той си ги харесва
Да попитам също как разбирате, че детето не иска да яде нещо (дано не прозвучи смешно
, ама малкия нали дотук е всеяден и преяждащ и аз не знам какво е това). Питам, защото пореден ден докато яде и сякаш не е гладен, върти се, хили ми се, играе си, бърка си в устата и после си маже по косата
А иначе си отваря устата за лъжицата, не е да плюе или да прави физиономии нещо и понеже му взимам кухня и си викам да не съм нещо в грешка
Също да питам имаше момиче във форума дето живее в Лондон - някой да се сеща кой беше, че искам да питам нещо