Мимето, при най-добрата лекарка си! Довери й се! Аз също имах задържан преди блокажа, но тя каза, че ще се спихне и че няма да е проблем ако стойностите на естрадиола са ниски. Единствено ме притеснява, че по къс си направила хиперстимулация, а по принцип по дълъг протокол вероятността за хиперстимулация е по-голяма. Но пък като знам, че си в нейни ръце - тя ще успее да те следи и да не го допусне - мен успя - вървяха ми 10-тина фоликула, на пункция извадихме 13 Я, но пък не направих хипер. Е, направих след положителния тест, но там е от високото ЧХГ. Желая ти успех!
Амелия, на мен стимулацията ми почна от 4-ти ден, но аз бях по дълъг протокол, след 5 дни стимулация имах фоликули от 11мм до 7 мм, така че си в рамките. Не го мисли сега. Те ще си растат и ако има нужда ще биеш ден или два повече инжекции, за да стигнете до заветните размери. Желая ти успех!
Момичета, аз съм в шах! Два месеца преди опита ТСХ ми беше 2.65, ендокринологът ми изписа еутирокс 25 и за 45 дни стана 1.65. Малко преди да почна стимулацията се беше качил на 2.37 и ми увеличи еутирокса на единия ден 25, на другия 50. Повече не съм го изследвала. След положителния тест го пуснах и беше вече 3.82. Ходих при ендокринолога и той ми увеличи дозата на единия ден 50, на другия 75. Аз даже си мислех, че ми го вдига с много малко еутирокса, но какво е учудването ми....Днес влезнах в 10та г.с. и след 30 дни прием на новата доза ТСХ - 0.08 , ФТ4 високо - 22.66 при горна граница 17. В понеделник ще ходя при ендокринолога, но просто много се шашнах от това ниско ТСХ.
Моля ви, знаете ли нещо по въпроса за ниското ТСХ и дали вреди сега на бебенцето ми. В понеделник съм на преглед и при д-р Персенска, за да видим дали всичко е наред с него, но направо се шашнах от супер ниската стойност на ТСХ...Проблем ли е и вреди ли на бебчо?
Много се притесних...