Ана Мария, стискам ти силно палци!
Момичета, много ми е притеснено за утре! Д-р Персенска доста ме наплаши, че могат да станат проблеми на тази пункция...с повече фоликули и по-висок естрадиол съм...Иска да не пътувам и да съм й под ръка...Шашнах се много...Знаете ли дали има вариант да се остане в клиниката и да се заплаща престоя или да остана в хотел? Аз питах в Таити и от там казаха доста добра цена за пациентки - 30 лв., независимо дали за сама жена или за двамата. Мисля да остана, но милото сега ме кара да звъня в клиниката да питам дали не може да остана там...
И друго - виждам, че коментирате д-р Ликсов. Вчера се чух с него, защото се интересувам, въпреки че изтървахме процедурите около стимулация. Казах му, че искам да направим около трансфера. Той ме поразпита за предишните опити и ми вика, че според него е най-добре още утре, като се почувствам по-добре след пункцията да се направят две процедури. В деня на трансфера се правело, ако първата процедура е от стимулацията, били различни.
Страх ме е...Да не се чувствам не толкова добре и да си навредя нещо повече с тази акупунктура. От друга страна ако пък помогне? Попитах тук-там и няколко момичета, правили тази акупунктура ми казаха да не се занимавам.
Но все пак...нали д-р Стаменов го препоръчва и той решава да има такъв специалист в клиниката? Няма да е шарлатанин?
Ще съм ви благодарна да ми дадете съвет за оставането в клиниката или хотела и за акупунктурата..
Целувки за хубав и прохладен ден от мен!