Здравейте и от мен!
Днес на 9-ти ден от цикъла ми беше първия преглед след стимулацията по дълъг протокол. Бях 5 дни с гонал - 200, 200, 250, 300 и 300. Резултат - 9 или 10 фоликула между 11 и 9 мм. Дай Боже да ги докарам до пункция и да изкараме хубави Я от тях! Д-р Персенска каза, че съм супер, въпреки че естрадиола е все още 500 и малко, а прогестерона много нисък 0.12. Не знам добра ли е бройката, за пръв път съм на силна стимулация, но май е по-добре по-малко, отколкото хипер, а? Може би и затова д-р Персенска ми намали гонала на по-ниски дози - 250 и 200 и в понеделник пак на преглед. От днес и капки ка вит. Не знам защо толкова рано, друг път ги пиех в деня на прегнила, но нищо...може заради ПКК, че имаше няколко неща над горна граница там.
Чудя се само...бях писала преди, че правя по принцип дебела лигавица, която не изтънява фрапантно дори и от клостилбегит. Но сега се чудя дали не престарява и да става прекалено пък дебела? Че днес на 9-ти ден и тези размери фоликули вече е 9 мм., ако продължи да дебелее няма ли да стане прекалено дебела? Знаете ли за такива случаи?