Здравейте, момичета! Все пак ще имам РВМС, но нищо повече не питах. Дори се учудих, че не казаха кога, но миналата година ми взеха първата кръв в деня на пункцията, а втората два дни след това и същия ден поставяне. Четох, че при някои момичета вземат първата кръв в деня на прегнила и в деня на пункцията го поставят, но явно аз ще съм по моя вариант, че иначе щяха да ми кажат.
Малко съм притеснена...Естрадиолът от понеделник е скочил от 1093 на 2484...Уж пия капки ка-вит още от събота, но...Фоликулите са 12 бр., повечето 16 мм., но имам и единични 20, 18 и 17 мм....
Д-р Персенска доста се чуди дали в петък или събота да е пункцията, но накрая реши в петък. Питах я за пътуването в деня на трансфера дали е удачно - тя ми вика, че трансфера не я интересува, но се притеснява от пункцията, защото за 5 минути ставали белите и се притеснява за моя живот и здраве и иска да постоя повече в деня на пункцията...
Дано всичко е наред и изкараме хубави Я без проблеми, защото четох страшни неща от момичета с огромни усложнения по време на пункции, реанимации и прочие...
Дано всичко е наред и хванем и последния влак, защото като питах дали ще правим трансфера на 3-ти ден, защото от вторник излизат - тя ми каза, че ще има време на пети ден, тъй като в сряда е последния им работен ден.
Дано всичко това ми е на късмет и Бог ме закриля!
Успех и на вас, мили момичета! Дано Бог се смили над нас и не позволява повече да страдаме!