Здравейте, момичета!
Най-сетне имам зелена светлина за започване на първия ми /надявам се единствения в близките няколко години/ опит по фонда.
По дълъг протокол - на 13-ти бих лукрин депо, в петък прокървих и същия ден бях на преглед. Въпреки, че естрадиола ми беше под 5, д-р Персенска реши да изчакаме лигавицата добре да се излющи, та ще започна със стимулацията от понеделник. Назначи ми за 5 дни гонал - 200, 200, 250, 300 и 300. Как ви се струва схемата?
И страшно се притеснявам относно биенето на инжекциите. Мислех, че ще мога сама,/била съм си менопур и мерионал/, но това е различно и се съмнявам да не ми трепнат нещо ръцете. Като прочетох упътването за биене на гонала, лошо ми стана, пък балончета, пък 10 секунди...А това зарзио по време на биенето да гледам до къде стига буталото и да спра. Това пък сто процента няма да мога. Мисля да ида на личния ми лекар при сестрата, но тя едва ли е била такива...Пък и жената от манипулационна бая ме уплаши като ми вика, че и мед. сестри не ги биели както трябва...
Освен това наред с него ми назначи на първия и четвъртия ден от тези петте да си бия по едно деление някаква инжекция зарзио. За пръв път я чувам и доста трудно намерих инфо в нета за нея. Единственото, което разбрах е, че е от рода на неупогена, но пък четох, че него го предписват след трансфер и до еди-коя си седмица.
Някой с опит с вид неупоген може ли да ми каже с каква цел се изписва и от първия ден на стимулацията?
Благодаря!