Райна 15, разбирам ти разочарованието, че не сте успели там. Но е абсолютно несериозно да хвърляш някакви обвинения, без даже да кажеш подробностите от какво толкова си отвратена. Голяма част от жените, пишещи тук, сме минали през повече от твоите процедури, но почти не съм срещала друг такъв истеричен пост.
Ти какво очакваш? Че клиниките уведомяват всяка една от пациентките си за всяко нововъведение, което правят ли, особено пък ако това хич не ги касае. И какво си представяш? Че ти взимат яйцеклетките и ги раздават на някоя жена, която ги иска? Абсурдни са нещата, които пишеш.
Както и avallon е писала, повечето клиники имат донорски програми. Много жени се надяват и разчитат именно на тях. Донорството е доброволен акт, след подписване на всякакви документи, включително информирано съгласие, а не както ти си го представяш - приспиват те, крадат ти яйцеглетките и ги продават.
Не съм пациентка на клиниката, но ми е страшно неприятно да очерняш името на докторите, без никакви факти.
В правото си да потърсиш справедливост за нещо, което считаш, че е нередно. Но, за да ти обърнат внимание институциите, които цитираш, ще ти трябва нещо повече от това "отвратена съм, използват ме за касичка и т.н"