0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
t_svety не си ли говорила с доктора горе долу колко би струвала една процедура при вас... Ние говорихме с докторката и тя ни каза горе долу каква ще е сумата за ИКСИ в нашия случай. И решихме че можем да се справим поне за един платен опит, а през това време ще пуснем и документите за фонда... Надявам се да не стогаме до там... Даже във вторник ще ходим за назначаване на стимулацията. Имам снимки на ценоразписа.. ако искаш да го погледнеш.
Цитат на: Kikcheto в Октомври 22, 2017, 23:08:50 pmt_svety не си ли говорила с доктора горе долу колко би струвала една процедура при вас... Ние говорихме с докторката и тя ни каза горе долу каква ще е сумата за ИКСИ в нашия случай. И решихме че можем да се справим поне за един платен опит, а през това време ще пуснем и документите за фонда... Надявам се да не стогаме до там... Даже във вторник ще ходим за назначаване на стимулацията. Имам снимки на ценоразписа.. ако искаш да го погледнеш.Да, моля!
Цитат на: t_svety в Октомври 23, 2017, 09:55:29 amЦитат на: Kikcheto в Октомври 22, 2017, 23:08:50 pmt_svety не си ли говорила с доктора горе долу колко би струвала една процедура при вас... Ние говорихме с докторката и тя ни каза горе долу каква ще е сумата за ИКСИ в нашия случай. И решихме че можем да се справим поне за един платен опит, а през това време ще пуснем и документите за фонда... Надявам се да не стогаме до там... Даже във вторник ще ходим за назначаване на стимулацията. Имам снимки на ценоразписа.. ако искаш да го погледнеш.Да, моля! Заповядай... Аз имам едно питане.. утре имам час за назначаване на стимулация.. но тъй като др. Шефкетова я няма ми записаха час при др. Цевтков... Имате ли някакви впечатления от него.. че малко се попритесних.
Знаете ли дали здравните застраховки покриват тези неща?