0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #560 -: Август 23, 2015, 15:30:52 pm »
Маки, пак ти прочетох мислите  :lol:

Всеки миг е още един шанс...
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #561 -: Август 23, 2015, 15:40:10 pm »
Детенце, за пръв и последен път ще отговоря на всички твои постове. От Януари виждам, че всеки месец си с овулация и всеки месец след овулация започваш да имаш симптоми - гадене, прималяване, подръпване, присърбване, и пр., и пр... И си бременна и т.н. Моля те, образовай се. Разучи как се забременява, кога се получват първите симптоми и т.н. В сайтовете с торенти има един много хубав научнопопулярен филм - Човешкото тяло, състои се от няколко части, но в първите се описва точно за зачеването и износването на плода. Препоръчвам ти го, защото виждам, че каквото и да ти напишат момичетата тук, ти просто не вдяваш. Явно четенето и разбирането на прочетеното ти е трудно. Не ме разбирай погрешно, просто се опитвам да те накарам да разбереш някои неща. С чисто сърце ти желая успех, и дано този месец наистина си забременяла и на следващия преглед да видите плоден сак, а след това ти желая и лека бременност и раждане. Моля те, заради мен, заради момичетата тук, не прибързвай с писането, научи се, че между истински симптоми и тези, които си въобразяваш, че имаш - има разлика. Моля те, прочети листовките на лекарствата, които пиеш и виж какви са възможните странични реакции. Моля те, разбери, че за всеки тук темата за бебе и бременност е деликатна, всяка чака с нетърпение мечтата и да се сбъдне. Моля те, влез в положение и престани да си измисляш или не знам вече какво правиш.. Опитвах се да те игнорирам до днес. Но днес просто вече не издържах и реших, че поне веднъж трябва да ти напиша това, което си мисля с всеки твой пост. Имам чувството, че си правиш шега с положението в което са намират жените тук. Моля те съвсем приятелски - обмисляй нещата, които пишеш. Помисли преди да споменеш за някакъв симптом - колко време след овулация си го получила, възможно ли е да го получиш след 2, 3 дни. и т.н. Моля те, просто започни да използваш мозъка си рационално. Има още много неща, които исках да напиша, но просто не зная дали ще има смисъл. Ако не си съгласна или си обидена от нещо в този пост, моля те, пиши ми на лични, не занимавай хората тук.
Момичета, извинявайте, че ви натоварвам с този пост, но винаги е по-добре да извадиш от себе си това, което те "яде" отвътре. На места съм писала от името на всички, някои от вас може да не са съгласни с написаното, наистина се извинявам за това. Имах за цел да представя нещата малко по-ясно на Детенцето. Това е наистина единственият ми пост свързан с Детенцето, отново моля да ме извините.

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #562 -: Август 23, 2015, 15:41:06 pm »
Ох,аз намерих теромометър подобен на живачния,същия но без живак 16 лева..........Купих си фолиева киселина на Неофолик,и тест Престо,естествено не издържах и единия го направих-отрицателен...............Другия седи в шкафа зца 30 Август ...
Калия не се отчйвай,горе главата,ще се получи ,дано септември да е твоя месец и Май месец да гушкаш малко човече,както и аз и другите момичета..Дано Бог и Богородица бъдат с нас и ни дадат така мечтаното чудо.Амин!  :wink:

*
« Отговор #563 -: Август 23, 2015, 16:01:24 pm »
Ом-ооооммм!  :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead:  :sinking:
Звездичке, нали знаеш хубавите хора не държат лоши неща в себе си. Изкарай го навън и така. Омм!!

« Последна редакция: Август 23, 2015, 16:05:35 pm от Синеочка »

« Отговор #564 -: Август 23, 2015, 16:04:27 pm »
Starshine подкрепям те.И аз всеки месец имам симптоми , но си седя на дупето както се казва и си чакам.Ако имам спешен въпрос разучавам и питам и тук.
Не знам момичето дали ходи на репрудуктивен специалист , но ако не ходи е хубаво да започне и да си задава всички въпроси на него така ще и е по - лесно.
Синеочка благодаряя  :)
Pav-la натоварена програма сте имали.Това е хубаво нека се разсейвате малко.Аз много обичам така когато имам 10 неща да правя и не мисля за целта  :D
Успех момичета.  :ballons:
« Отговор #565 -: Август 23, 2015, 16:07:41 pm »
ходя на най-добрия гинеколог в Бургас,не мисля че още  имам нужда от клиники.Имаме и спермограма правена този месец,може ли да я разчетете
Семенна течност
с нормална морфология 75,не подвижни 10 процента,трептящи 20, бавни 15, активни55, общ брой 52/39 милиона еякулация ,вискозитет добър ,обем на пробата ,3,4

*
« Отговор #566 -: Август 23, 2015, 16:11:23 pm »
 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O  8O 8O Оммммм!

« Отговор #567 -: Август 23, 2015, 16:12:37 pm »

« Отговор #568 -: Август 23, 2015, 16:16:40 pm »
ходя на най-добрия гинеколог в Бургас,не мисля че още  имам нужда от клиники.Имаме и спермограма правена този месец,може ли да я разчетете
Семенна течност
с нормална морфология 75,не подвижни 10 процента,трептящи 20, бавни 15, активни55, общ брой 52/39 милиона еякулация ,вискозитет добър ,обем на пробата ,3,4
След като се опитвате за бебе и не се получава обикновен гинеколог няма да ви помогне.Потърсете си репрудуктивен специалист.
Спермограмата къде е правена? Ако е в обикновена лаборатория няма какво да се коментира.Ако е в специализирана лаборатория има тема в която можеш да я публикуваш подробно и да получиш мнения.
*
« Отговор #569 -: Август 23, 2015, 16:18:29 pm »
Не, ама това, което ми идва на ум ме е добро. И затова се центрирам да не изгрубея. А повярвайте ми, когато яхна метлата става страшно. Та..Марси и Петя, колкото и да са добри ще се наложи да ми дадат бан. Затова си омкам!
А и днес имам празник не желая да си развалям още повече деня. Затова вазирам от тук  :balk_163:

« Отговор #570 -: Август 23, 2015, 16:33:20 pm »
 Здравейте на всички,съжалявам че се намесвам в темата,по принцип аз не съм за вашата тема но ми е мн интересна и чета и ви следя постоянно,дано успеете момичета,защото всяка една от вас заслужава да стане майка:-) 

Имам въпросче към детенцето- кой е тоя най-добър лекар в Бургас че за толкова време неможах да се срещна с него? Много интересно ми стана?
 :balk_159: :balk_159:
*
« Отговор #571 -: Август 23, 2015, 16:33:51 pm »
Не, ама това, което ми идва на ум ме е добро. И затова се центрирам да не изгрубея. А повярвайте ми, когато яхна метлата става страшно. Та..Марси и Петя, колкото и да са добри ще се наложи да ми дадат бан. Затова си омкам!
А и днес имам празник не желая да си развалям още повече деня. Затова вазирам от тук  :balk_163:

:D :D :D Май някой го подразнихааа. Не се тревожи, не си сама.  :wink:
*
« Отговор #572 -: Август 23, 2015, 16:38:27 pm »
Детенце, за пръв и последен път ще отговоря на всички твои постове. От Януари виждам, че всеки месец си с овулация и всеки месец след овулация започваш да имаш симптоми - гадене, прималяване, подръпване, присърбване, и пр., и пр... И си бременна и т.н. Моля те, образовай се. Разучи как се забременява, кога се получват първите симптоми и т.н. В сайтовете с торенти има един много хубав научнопопулярен филм - Човешкото тяло, състои се от няколко части, но в първите се описва точно за зачеването и износването на плода. Препоръчвам ти го, защото виждам, че каквото и да ти напишат момичетата тук, ти просто не вдяваш. Явно четенето и разбирането на прочетеното ти е трудно. Не ме разбирай погрешно, просто се опитвам да те накарам да разбереш някои неща. С чисто сърце ти желая успех, и дано този месец наистина си забременяла и на следващия преглед да видите плоден сак, а след това ти желая и лека бременност и раждане. Моля те, заради мен, заради момичетата тук, не прибързвай с писането, научи се, че между истински симптоми и тези, които си въобразяваш, че имаш - има разлика. Моля те, прочети листовките на лекарствата, които пиеш и виж какви са възможните странични реакции. Моля те, разбери, че за всеки тук темата за бебе и бременност е деликатна, всяка чака с нетърпение мечтата и да се сбъдне. Моля те, влез в положение и престани да си измисляш или не знам вече какво правиш.. Опитвах се да те игнорирам до днес. Но днес просто вече не издържах и реших, че поне веднъж трябва да ти напиша това, което си мисля с всеки твой пост. Имам чувството, че си правиш шега с положението в което са намират жените тук. Моля те съвсем приятелски - обмисляй нещата, които пишеш. Помисли преди да споменеш за някакъв симптом - колко време след овулация си го получила, възможно ли е да го получиш след 2, 3 дни. и т.н. Моля те, просто започни да използваш мозъка си рационално. Има още много неща, които исках да напиша, но просто не зная дали ще има смисъл. Ако не си съгласна или си обидена от нещо в този пост, моля те, пиши ми на лични, не занимавай хората тук.
Момичета, извинявайте, че ви натоварвам с този пост, но винаги е по-добре да извадиш от себе си това, което те "яде" отвътре. На места съм писала от името на всички, някои от вас може да не са съгласни с написаното, наистина се извинявам за това. Имах за цел да представя нещата малко по-ясно на Детенцето. Това е наистина единственият ми пост свързан с Детенцето, отново моля да ме извините.
:good_post: :good_post: :good_post:
Друго няма да коментирам.....
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #573 -: Август 23, 2015, 16:43:34 pm »
Ягодка, Синеочка, Весита, Кати, благодаря! Аз също си ом-кам  :lol: Между другото намерих си пеекрасна музика за релаксация (уж дори повишаваща шансовете за зачеване), мога да ви дам линк ако ви е интересно.
Видях, че сте отворили скоба за домашно произведените зеленчици и плодове. Да се влкюча и аз - няма по-вкусно нещо. Имаме прекрасен, голям двор и с плодни дръвчета. Череши, различни видове сливи, зарзалий и райски ябълки; малко малинки. От тях уважавам предимно черешите. Тааа тази пролет си засадихме ягоди, не могат да се сравнят с купените, наистина.

Quiet people have the loudest minds.
*
« Отговор #574 -: Август 23, 2015, 16:57:26 pm »
Аз искам линк за музиката :)

Момичета, съгласна съм със Звездичката, и с всички останали, по темата за вие си знаете кого. Искам само да вмъкна следния сценарий и да ви предупредя, да се нащрек за тези, т.нар интернет ТРОЛОВЕ, които влизат на най-различни места, пишейки абсолютно неадекватни разкази и въпроси, с цел да дразнят останалите.

Те виреят на места, където им се обръща внимание и се захранват от раздразнението, което предизвикват.

Ако елиминираме средата им и премахнем храната им, те ще "увехнат". Всичко е в нашите ръце  :garden:

Райски ябълки ...  :heartbeat:

Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #575 -: Август 23, 2015, 17:06:57 pm »

А и днес имам празник не желая да си развалям още повече деня.

Празник!  :hbirth: Значи за това е била тортата, пфу че съм тъпа, аз помислих, че неделна почерпка за весело настроение :)

Честит рожден ден, Синеочка, да си жива и здрава и все така позитивна :) Скоро ще гушнеш най-прекрасния подарък на света , много вълнуващо...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #576 -: Август 23, 2015, 17:35:12 pm »
Маки, благодаря  :oops: :oops: :oops: Аз писах, че съм Сатурнова дупка и мислех, че ме разбрахте що съм крива.Хах! Не обичам да остарявам :lol:
Аз троловете много ги "обичам", обаче тук случаят е друг по-страшен според мен.
Весита, що да не ти е тук мястото? Имаш близнашки прашец за ръсене. А моят вече е на изчерпване, все някой трябва да ги пръска мацките тук. Пък и е толкова приятна компанията тук, че няма накъде повече.
А, бе Крисито се губи някъде и тест щеше да прави. Дали пък тя няма да повлече краче.
Ягодке, ти от къде си бе, душа?
П.П. А , сега идва ред на сериозната почерпка. Ако знаете как ми се купонясва, ама както си трябва...хах
« Последна редакция: Август 23, 2015, 17:37:58 pm от Синеочка »

« Отговор #577 -: Август 23, 2015, 17:36:46 pm »
От Плевен д'ге  :D :D :D :D
*
« Отговор #578 -: Август 23, 2015, 17:39:35 pm »
Ха! Кака(сестра ми )живее там със семейството си. Уважаам я Д'геландия  :P

« Отговор #579 -: Август 23, 2015, 17:48:04 pm »
Синеочке мила честити рожден ден! Да си жива и здрава,много много щастлива и обичана от най-скъпите ти хора! Пожелавам ти най-лекото и най-сладко раждане,с най-красивата и послушна красавица:-) :balk_12: :balk_12:
Поръсвам ви с моя прашец за двойно щастие:-) :pink_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: