Силвия, пожелавм ти безпроблемна бременност.
Да се отчета: Днес трансфер на два ембриона Тип В (бе) на D+3. Много добра лигавица. Попитах изрично и доки каза, че е чидесна, даже ми я показа на екрана, ама аз нищо не разбрах....
Доки каза, че днес сутринта имаме 4 ембриона, два с добро качество, които ми върнаха, и други два с по- ниско качество, които ще видим дали ще продължат да се развиват, за да ги замръзим.Макар че се съмнява...
Иначе, доки ми направи малък доклад. Каза, че са очаквали по - добър резултат. Както и аз
((
Че от 16 фоликули, които ми извафиха на пънкцията, само седем са били зрели, годни, от които 6 са се оплодили. Обясни ми, че фоликулите под 15 мм. И тези над 22 мм. Не могат да се използват. В моя случай имах много големи (20-24мм.), които явно сме изгубили. Не знам какво да си мисля... Да ми бяха направили по- рано пункцията и да не чакат да растат толкова...
Сега ми каза 72 часа да си почивам. От леглото на дивана и обратно. Без натоварване, да си почивам. На вас какво са ви казвали по този въпрос?
Освен това, колко време лежахте след трансфера? При мен 30 мин., но аз сама слязах от специалния стол на който ми правиха трансфера, за да полегна в съседната стя и да чакам 30 мин., които ми се видяха като цял век, защото толкова ми се пишкаше, че направо....
Ембриончетата няма да са изпаднаки, докато съм пишкала после, нали!?