Здравейте и от мен,
Руми, жив и здрав да е рожденника.
Понеже не успях да се включа в предишната тема, ще коментирам в тази.
Смаили,
Аз не съм използвала първите обувки за дете, а за себе си. И моите са от обикновените на sportsdirect. Тъй като от доста време ходим на море само в Гърция и сме виждали всякакви плажове, имаме такива обущета за каменистите такива. Влизаме с тях и във водата, и по пякъка ходим, а и до самия плаж пак с тях. Малко запарват, та не са за дълго носене, но като за морето са си супер. Издръжливи са както е писала и StefiZ, моите са на поне 10-тина морета и са си ок. И само да вметна, при ходене по плажа вътре влиза пясък. Е, не толкова много колкото би влязло при вторите обувчици, но не са идеално затворени.
meshko, мерси за мнението. Моите дребосъци не са фенове на кашата, но ще опитам да съм по-настоятелна.
Ние пак сме сами и засега се оправяме. Е, не минава и без рев - когато преобувам единия, другия задължително реве сърцераздирателно от леглото си, но като цяло става. Хаосът вкъщи също е на ниво, но не се впрягам. Някой хубав ден ще ошетам, а дотогава ще я караме така.
И моето момченце е сополиво и то от 2 седмици. Пи суметролим, слагахме капки и не се променя положението. Лекарката каза, че може да е от зъбите, още си няма, а се лигавииии. Та слагаме физиологичен разтвор и чакаме да мине. Едва ли е вирус, защото сестра му е ок, а са все заедно, ядат си играчките и бибероните си сменят. Ама много ме дразнят ... подсмърча миличкия, буди се нощем, че не може да диша. Не знам какво да го правя вече, док каза остава без лечение и ще видим. Ама до кога така ....
Хубав ден на всички, здрави дечица и щастливи майки!