Охххх, изчетох ви и ми олекна
Не по друга причина, ами заради този концерт и доста тежък ден - отмених други планове, напраИх софра, сложих питиета и се подготвих за... УАУУУУ. Да не говорим, че убеждавах човек, който не е фен на формата, как сега ще види, че е просто предубеден нали и го накарах да гледаме заедно. Ами накъм трето-четвърто изпълнение, вече горчиво съжалявах, че промених плановете за вечерта
Тотално разочарование откъм музикалната част, във всичките й аспекти, само декори, грим и костюми бяха на ниво. Да, Християна и Белканто - добре, но и те под възможностите си.
Брутално лош подбор на песни за такъв концерт, като цяло, а в допълнение - още по-неадекватен подбор на песни спрямо данните на самите изпълнители. С Александра си беше чиста гавра, дожаля ми да я гледам чак...
Емблематична песен, на емблематичен изпълнител, при това мъж, при това с много специфично звучене и сценично поведение.... Ми някои от найййй-добрите в света не биха си помислили дори да пробват с "Трилър". И ми опъват на сцената Александра, която има вид на Мечо Пух и глас и стил на пеене на сериозен рокаджия, тотално неспособна да се движи по сцена, хеле интензивно...да пее това?!
Маги явно е бил пиян, като му е щукнало, или нещо тежко го е шибнало по главата - нямам друго обяснение аз.
Няма да плюя повече де
Но поне не съм единствената разочарована, което малко успокоява. Дано нямам повод да напиша втори подобен пост за този сезон на формата... А, пропуснах - песента избрана за Вики - също брутално бозалива и неуместна, добре че девойката има талант, глас и дисциплина, че да я направи по-приемлива за слушане поне.