Концертът беше малко по-хубав от предишния, но избора на песни като цяло беше гола вода. Да ме извиняват, ама половината песни, дето бяха избрали са за хора дето не могат да пеят, а само рецитират по нещо. Графа може да е чудесен продуцент, ама като певец е нищо. На мястото на Саня бих дала на Кристиян една от хубавите балади на Миро. Изненада ме и колко зле се справи с българския, на моменти не се чуваше какво точно пее. А пък песента на Мария Илиева освен, че е тъпа,не дава възможност да се покаже нищо. Тя самата Мария Илиева може да пее, слушала съм я наживо с кавъри, но нейните лични песни са пълен боклук. На Александрина бих дала да пее Силвия Кацарова. щеше да й подхожда на гласа и на всичко. А и как я бяха нагласили, стана ми мъчно за жената...Не разбирам този поклон пред модерното, който правят. Това, че нещо е модерно, не значи, че е хубаво. Дарина беше отчайващо слаба, очаквах много повече от човек, който учи народно пеене, все пак. Като цяло мисля, че Люси подбира много добре песните на своите хора спрямо възможностите им. Белканто бяха изумителни, тръпки ме побиха от тяхното изпълнение. Парадайс не знам защо толкова ги оплюха, според мен съвсем добре си пяха. Те са едни от най-постоянните в изявите си. Ева Мария трябваше да я изпее малко по хард тази песен и щеше да й се получи супер, така звучеше лигаво. Вики пя много хубаво, Християна също, но ако ще критикуват през цялото време за сценично поведение групата Парадайс, то и Християна няма кой знае какво такова. Нея я спасява гласа, но пък тя е професионално обработена. И тук се замислих дали е редно в такива формати ад участват професионални певци, някакси не е честно спрямо останалите. тя е в пъти по-подготвена от всички останали. Продължавам да очаквам някакъв вълнуващ концерт, който да ме прикове от начало до края, ама засега не се случва.