Кати, ако ги открия - ще ги снимам самоделните ми вратички. Ще ти кажа и друго по случая - не си мисли, че някакво егати пробиването и дупченето има за монтаж на едни пантички.
При мен беше с пирони, ако вратичките ми бяха вътре, в къща в която живея постоянно - щях да ги направя по-кОлтурно с видийки и щифове. Като ги махна - това са няколко мм. замазка с гипс върху дупчиците, не е кой знае какъв "ремонт". А и аз регулярно ( и като нямах дете) - пребоядисвам жилищата си на 2-3 години, та с вратички, без - все ще боядисам. Дани апропо, въпреки, че е супер "би турбо" - не е от децата, които цапат, чупят, хвърлят и пр. - точно напротив. "Диващините" му са в други посоки. Бих казала, че пази чисто и подредено много повече от мен, ей така "по природа" му е заложено. Но, ако си въобразяаш, че с малко дете още дълго къщата ти ще е в прекрасен вид - мноУ си се объркала.
Яло нещо цапащо, не си забелязала, спъва се, подпира се на стената и ей ти хубавите петна. Изпусната чаша с фреш от морков - също е едно прекрасно "интериорно решение"... Приеми спокойно тези неща и си планирай 10 кофи латекс за след 3-4 години и това е. Да сме здрави само - стени се боядисват, мебели се подменят. Ако ти се дават над 400лв. за вратички като от линка на
м-и - и това ти е опция, ако ти се издирват 4 читави втора употреба - приготви си поне 200. Аз лично - не обичам да давам пари за глупости, ако и да не е било проблем да го направя никога, особено пък за детето нещо, ама...не мЪ кефи просто. Чувствам се прецакана.
Бебе, ами старозагорските "зачатки" не си правим срещи нарочени като такива, понеже се случи така, че и бебетата си гледахме заедно и сме в твърде неформални отношения и се виждаме когато ни щукне, особено по РД на децата. Т.е. приятелски виждания са не "форумни". Поне тези, които се виждаме де, има и други момичета от СЗ, ама не са изявили мераци за събирачки. Ти, ако имаш такива - ще организираме нещо. Няма проблем