Честита ни нова тема! Само добро настроение и приятни емоции да има в нея дано
Смайли, като мерна само нещо свързано с математика и сметки и настръхвам, като опре до счетоводство - директно ми призлява, а това последното дето си го написала, би ми докарало нервен срив, от който никога няма да се съвзема.
В смисъл, ако аз трябва да ходя на изпити по това де... Ти явно не им се плашиш, желая ти успех и леко да ти върви четенето за тях!
И понеже много от вас ги нямам на фейса, ще ви шерна тука на какво се хилосвам от снощи, ама чак сълзи ми избиха на някои пасажи от текста.
Давам си сметка разбира се, че в онези времена и под влияние на църквата, такива съвети към "младите булки" не са звучали толкова налудничево като днес, ама аз все пак сега ги чета... Една "съпружеска любов" цари, в смисъл надяваш се любимия да падне и да се пребие по пътя към леглото, белким се размине тоя гнусен секс...
Ако не се размине все пак - след него трябва да му счупиш нервите на човека, за да осъзнаел, че рахат - няма да има, ако има секс и да се откажел най-после... Абе, дълго е за преразказ, заповядайте:
http://www.avantura.bg/life_style/preview/116