Марсианчетата от предната страница са просто прекрасни !!! Слабост са ми !
Вчерашното кафе е много свежо и приятно , и днешното -такова любовно и ароматно!
Слънчев и усмихнат ден да е !
пеше , нямаш милост - не мога да повторя на живо тази богата трапеза и преглъщам над принцеска с чай .
По повод готварските терзания на блу - солени неща не искаш ли - в рецептурника има сиренки - соленки , питки добруджанки , ванилините кравайчета на мини , локумки . Аз много често правя локумки - по рецептата на parsi - много са вкусни и лесни . . Това са подходящи за деца според мен . Предложените брауни или тирамису според мен не са толкова за деца, повече за майки- имат еспресо или сурови яйца .
Калоян снощи пита може ли да си вземем домашен любимец -провокиран предполагам от книжката за Франклин , която четем и историите в нея . Но не разбира сериозните грижи , които изисква едно куче ,а го възприема като играчка.Обясних му , почти съм склонна на компромис котка , макар че за Коледа предполагам ще получи някоя рибка с малък аквариум от роднините . За начало стига . Мисълта да чистя и аквариум хич не ми се нрави , та ще видим.
Синеочка , ,прекрасни снимки - много са сладки коте и слънчогледка !
Въобще всички снимки на деца с животни около тях са толкова хармонични и естествени.