мда, мишето ме изпреварила, смайли, остави мъжете в къщи и ти ела да пием по едно вино
злати много се радвам, че ще се запознаем, а мъжа ти изобщо няма от какво да се притеснява, ще види колко много мъже ще има
Няма да забравя 2002 г. беше когато открих форума "Проблемно забременяване" в дир.бг, там пишеха 5-6 момичета и дори вече се бяха срещали 1-2 пъти. Та, организираше се поредната среща и аз реших, че ще отида, лелеее моя колко неща изприказва - ама как ще идеш, ти не ги познаваш, някакви хора от интернет и т.н. и т.н.
Е, отидох, не ме изядаха, че и какво стана, вече 13 г. се срещаме и ако трябва отново да мина през всичко бих, само за да имам възможността да среща всички тези хора отново
На следващата среща дойде и мъжа ми, е сега няма оттърване от него.
А с цигнус се уговаряме да се срещнем в Бургас, лятото на 2003 г., защото тя не беше идвала на софийските срещи и как, как ще се разпознаем - аз казвам, ще бъда с един много рошав мъж с дълга коса, а тя ми казва - а аз ще съм със син ленен панталон
Та, така, с чисто сърце мога да заявя, че вие сте най-ценните приятелства които съм създала в една по-късна възраст и едни от най-стойностните хора в обкръжението ми!