Хубава да е седмицата за всички!
Всички обичаме сняг , ама докато е бял ,пухкав и става за игра и забавления . Тогава е красиво и приказно свежо .
После като стане ледена пързалка или киша с кал и мръсотия , с невъзможност да се върви по тротоарите и улиците , на никой не му се нрави !
Та аз за това хич и не съжалявам , че нямаме сняг сега .
Чудни кафенца и закуски -както винаги много апетитни и желани
М-и , радвам се , че навести темата . Възстановяване на всички ви сега пожелаваме . А има време за подробности и споделяне , и разказване .
Смайли , Дани може сега да не иска в снега - след година няма да иска да излиза предполагам от преспите .
Моето дете като види сняг - пощурява от радост и всички деца знам , че са така .Не помня обаче като по-малък как реагираше на снега.
Сега дори не правя опит да го ограничавам -обличам космонавта и го оставям да се налудува . И все не му е станало студено и иска още
В един момент усетих, че голяма част от нещата, в които ме въвличат, включителното споровете помежду им за всевъзможни неща са, защото искат да си разговарят с мен.
бях срещнала едно хубаво изказване по този повод :-"Децата са като пирани -хранят се и внимание "
На вечеря щом се заговорим с баща му , се оказва , че има да ми каже нещо много ,ама много важно и трябва да ни прекъсне , а понякога даже не е измислил какво е важното нещо
Ама са сладки в това искане на внимание и грижа , защото ние сме им най-важните сега . Още петнадесетина години и няма да им е до нас ...