0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - тема №13
« Отговор #360 -: Януари 25, 2016, 11:14:43 am »
Благодаря, Стефи!
« Отговор #361 -: Януари 25, 2016, 11:56:39 am »
Прекрасните кафенца на Зайко и любимите за мен закуски на Пешето. Питам се, защо не влизам тук всяка сутрин, както правех редовно преди да изляза в майчинство за близнаците? Вече втори месец ходя на работа и трябва да си върна добрите навици.
Тук е студено, дори на работното ми място. Парното още не може да сгрее, че нали не е работило 2 дни, а климатика и той нещо не зацепва и ми духа студено вместо топло.
Моят син -герой отиде на плуване сутринта. Така му се кефя. Преди мрънкаше и изобщо зимно време беше трудно да го заведем на басейна, а сега и в най-големия студ си ходи. Що не съм и аз така. То ясно що - бабичка :)

Ето ви един виц, който ми стана любим вчера:

Уплашена циганка с малко дете на ръце тича към мъжа си и вика:
-Асане, Асане, дето глътна патрон!
-Ма, ни го върти към мен, ма....
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #362 -: Януари 25, 2016, 14:05:17 pm »
Хубава  да  е седмицата !

Не знам  , аз ли тръгнах по -тънко облечена  , или е  много студено   днес , но имам чувство , че   е най-студения ден   от тази година.
Макар , че  от както  сме на южното Черноморие  , аз дебел пуловер още не съм обличала :)

Разговарям с племенницата  , че  днес  е много  студено - :Казвам  май  навън е -5 градуса.
А тя  се засмя, че чака  да стане  -5  и веднага ще  излезе , че там е -15  . Бррр !

« Последна редакция: Януари 25, 2016, 14:28:12 pm от nimika »

*
« Отговор #363 -: Януари 25, 2016, 15:08:25 pm »
Онзи ден имаше сняг, днес вече са 8 градуса. Направо си е пролет. Всичко хубаво, ама не е нормално. Първата ми зима тук бяха - 25 градуса и аз само на прибежки и припълзявания от музей на музей и най-накрая в метрото.

Хубав ви ден!

*
« Отговор #364 -: Януари 25, 2016, 16:44:04 pm »
а климатика и той нещо не зацепва и ми духа студено вместо топло.
При минусови температури навън му било трудно и на него...
http://www.klimatik.org/articles.php?article_id=128
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #365 -: Януари 26, 2016, 06:02:36 am »
Добро утро, раздумковци!
Хоупче, къде пък се слагаш при бабите - млади сме. Пък сме и хубави!!!
Блу, радвай се, че при вас е по-топличко. Че какви зими имате... не ми се мисли.
Нимика, страшна логика имат хлапетата  :D
rtf-че, мерси за информацията!

Успешен ден на всички!

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #366 -: Януари 26, 2016, 08:28:15 am »
Добро утро!
Ммммм, Зайко, кафе с каймак и мляко - взимам си веднага. В замяна предлагам:

Тук е облачно и смръщено, за по-топло не съм сигурна. А днес пак ме чака ходене по леда със ситно човечЕ, овесено на ръката ми. Канени сме на РД на най-добрата ѝ приятелка и тя успя да си издейства взимане на обяд. Това не знам защо на всички им е идея фикс. А събитието е от 18 часа, ама не, „на обяд да ме вземеш“. Обещах, то и без това ще се преоблича и трябва да мислим как да стигнем. И ония, дето не слиза от колата, ми разправя - „ми от градината, само минавате моста (над Марица, нищо работа) и сте там.“ Питах го кога да последно е минавал по моста пеша, че и в студ и лед. Рече „ееее, ходил съм“, ходил, ходил, ама в минало свършено време и га е бил млад. :lol: Накрая се спазарихме да ни закара той де. Ама точно в тоя студ и „прекрасно“ почистен град, той само се чуди как да ни прати някъде пеша. Не просто мен, двете заедно - щурав човек.
Лек ден и дано наистина започне да се затопля!
*
« Отговор #367 -: Януари 26, 2016, 08:29:52 am »
Добро утро! Чудничко,горещо кафенце!!! :D И с бяло мляко,какъвто е и снега навън  8O  :lol:! Зайо,пак си предложила подобаващо! :wink: Изненада,сняг се сипе на парцали в нашия "безснежен" край. :D да се порадваме и ние на това природно удоволствие. Няма само да ви четем,я!  :D За сега е много красиво,но не ми се мисли след два дена..... :(
Нимика,според мен ,вчера си беше най студения ден за напия район. направо въздуха беше замръзнал. :lol: :lol:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #368 -: Януари 26, 2016, 08:46:07 am »
Добро утроооо и честит сняг на варненци  xmas-smiley-010
Сервирам си от пухкавото кафе на Зайко и се гмуркам в деня!
Пеше, малко по-късно ще уважа днешната ти закуска, нрави ми се :)
Спокоен да е за всички!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #369 -: Януари 26, 2016, 10:16:08 am »

Нимика,според мен ,вчера си беше най студения ден за напия район. направо въздуха беше замръзнал. :lol: :lol:
Добре , че си ти да ме подкрепиш - аз вчера бях неадекватна от студ  , наистина ми бе много студено.

Ама днес  -а :) - каква изненада сутринта  , Калоян закрещя от радост -"Сняяяяяяяяяг!" -  и колко е красиво  бяло  , бяло !
И познаха , че към 9.30-10 валежите щели да спрат .

*
« Отговор #370 -: Януари 26, 2016, 10:52:37 am »
Хоупче, къде пък се слагаш при бабите - млади сме. Пък сме и хубави!!!
А под това се подписвам и с двете ръце. :P
Добър ден и благодаря за хубавото кафе и закуска, мили дами!
Не се включвам в последно време, че компютъра ни е в стаята, където не се отоплява. И тримцата сме в една стая, като "Дядовата ръкавичка". :)
Днес искам да честитя РД на Мими26.
Честит празник, Мими! Пожелавам ти здравето, щастието и любовта да са твои верни спътници в живота.
Хубав снежен ден ви пожелавам. Тук отново заваляха снежинките.

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #371 -: Януари 26, 2016, 11:03:46 am »
Честит ви сняг, nimika и ra40  :)  xmas-smiley-010

При нас е облачно и мрачно, но пък температурите вече са над нулата, от снощи се стопли.

Чудно е Зайковото кафе :). Точно такова кафенце харесвам аз, с мляко.

И на Пешека закуската е страхотна, но малко по-късно ще се хапва :), засега си пием кафенца и чайчета в къщи. 

Честит празник на mimi26!      :happy_birthday_1:
Желая здраве и много, много радост! :flower:

Хубав ден на всички!  :)

« Отговор #372 -: Януари 26, 2016, 11:06:49 am »
Честит сняг Нимика и Рачо!

Мими26, честит празник! Да си много здрава и щастлива!

Закуската и кафето са чудни!

В София е облачно, но поне не е много студено. Аз се записах и на ЖК по каса вече, пия фраксипарин по 0.3 и опитвам да съм малко по-спокойна.

Бореща се за една мечта.
*
« Отговор #373 -: Януари 26, 2016, 12:34:12 pm »
И ние се събудихме със сняг  :D Днес е много меко времето, та с малката ходихме на пазар, колкото да не пропуснем разходката. Добре, че количката ни е със зимни гуми  :lol:

Вземам си от Зайовото кафенце. Много апетитно ми изглежда, макар че с това мляки е противопоказно за моята диета. От на Пешето закуската ще си взема един банан :)

Всеки миг е още един шанс...
*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #374 -: Януари 26, 2016, 14:15:52 pm »
Взех си детето и се прибрахме без произшествия. И то взе че напече  :lol: Термометъра навън показва 3,9 градуса.
*
« Отговор #375 -: Януари 26, 2016, 14:49:51 pm »
Привет и от мен, "понеже няма много работа, с приспивен микроземетръс дежурните се забавляват..." Е, аз си уплътнявам времето с материали по елбезопасност, че ми изтича срока на квалификационната група и в четвъртък ще я подновявам, та чета предварително, да съм си припомнила материала. По тоя повод да ви разкажа една смешка: една зима по заледена пътечка пред мен върви младеж с ръце в джобовете - ей, едвам устисках да не му кажа, че в такова време според безопасност на труда не се ходи с ръце в джобовете.  :mrgreen:
Цяла сутрин слушам туп! туп! туп! Внимавайте къде ходите, че падат парчета висулки, сняг от первази, покриви и клони.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #376 -: Януари 27, 2016, 06:27:51 am »
Добро утро, раздумковци  :D
Честит празник на Мими26!
Хубава сряда ви пожелавам!

*

Pesheck

• *
  • 5861
« Отговор #377 -: Януари 27, 2016, 08:05:14 am »
Добро утро!
Зайко, първа се нареждам за кафе и в замяна предлагам закуска с чай:

Дано наистина се стопли, че вчера просто маркира стопляне, ама ..... ами не ми беше достатъчно.
Лека сряда ви желая!
*
« Отговор #378 -: Януари 27, 2016, 08:16:15 am »
Добро утро! Честит РД на Мими 26.макар и на патерица. Много здраве и късмет! :happy_birthday_1:
Вече се усеща изобилието тук! :lol:  Благодая ви Зайо и Пеше! Аз ще си взема от всичко! :wink: В ранния следобед тук вече нямаше и следа от снега! Толкова ни е на нас "морския" сняг!  :lol:За това искрено ви завиждам за зимите! Днес вече трябва да е значително по-топло! Пожелавам ви една "затопляща" се сряда! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #379 -: Януари 27, 2016, 11:12:17 am »
Благодая ви много момичета и момче, че се сетихте за мен  :bighug:
Благодаря за пожеланията, да ви се връщат тъпкано :)