Добре дошли на Сол и Лорена и от мен
Четох ви за "мънички бебета"...ами да ви кажа Дани на изписването беше 2.600 (47 см)
, хем е момче и 10-ина дни преди термин го вадихме. Нито някой от лекарския екип е бил притеснен от мерките му, нито пък аз, не е имало "по-особено, или често наблюдение" по този повод. Щом е здрав и си яде и всичко му функционира - значи всичко е ОК. Пък после с каква скорост дърпат и на килограми и на ръст - наистина са като гъбки.
Бебе, много кофти положението при вас, дано скоро се оправяте и двамата, а бебка да я прескочи тази гадория. И аз много се дразня на безсмислени "съвети", от вида - ей така нещо да е казано. Ти щото не се сещаш, че би било добре да я опазиш малката, ако има как, ама то няма във вашия случай какво да направиш повече от това, което вече правиш. То при нас вече обявиха епидемия, но още преди два дни яхнах метлата заради подобни тъпи дрънканици и аз.
Първо 10-ина минути "лекция" как сега не бива да рискувам, Дани не трябва да ходи на градина, да си стоим двамата в къщи, а може и на село да идем докато е пика на вирусите... Казвам, че да, разбира се и моите намерения са такива в случая, след като все още мога да си го позволя. Следваща тема от моя страна беше работа, в смисъл на пълен работен ден, коментар за конкретна оферта и , че много ми се ще да можех да приема, ама в настоящата ситуация - няма как да стане. И чувам: "Ми почни бе, какъв е проблема?". Брех, ти да видииииш. Хем стой си с Дани в къщи ей тука две седмици плътно, хем почни си нормална работа пък и си ходи на нея, к'во? Все едно не е очевидно "к'во". Та предпочитам да си мълчат някои хора, вместо да ми пляскат дивотия, след дивотия и да ми вдигат нервите допълнително. Иначе - да, заради училището изчезнах, че целия януари бях в сесия и умишлено не влизах тука, че много се зазяпвам и ми отича зубренето.
Ние с
Алекс нали ударно се "подмладяваме" - хем да сме майки на малки деца, хем и студентки да сме в добавка, та дано публиката се заблуди, че сме на по 25 хахаах Сега малко ваканция (колкото да изкарам под арест с Дани грипната епидемия) и ми почват лекциите. Май и при Алекс е същата схемата. Ама, ако някой се чуди все пак, що в добавка не започна и нормална работа с нормално работно време...от мързел е просто, не се чудете повече
Смайли, ей ся ме утрепа с този въпрос за зъбите.... Мисля, че при Дани поне първо предкътниците излязоха, ама аз не ги следих отблизо зъбите, понеже с тях нямаше дерт и не разбирах кога излизат. Но не помня да е имало празно място между два поникнали зъба т.е. да чакам този между тях да излезе. Щеше да ми направи впечатление нещо подобно, а добре помня, че се радвах от вида на зъбите му и, че е взел това от баща си, а не от мен пу пу. Че много ме беше страх да не е лепнал моя кофти зъбен ген, ама засега мяза му да не е.