Добро утро във Велики понеделник!
Стана хладно, а обещават още по-хладно да стане утре. Но тук си имаме страхотно кафе и кроасани от Зайко, аз също ще ви предложа закуска на слънце, та ... ще я избутаме и страстната седмица.
В събота, въпреки шашавото време посетихме панаира на занаятите. Интересно ѝ беше на малката - гледа как се прави ваза от глина, оцветява гипсова фигурка, опита колбаси и лютеничка местно производство ... Забавно беше. Вчера пък си ходихме на село, отидохме до църквата за върбички, видяхме лазарки и си взехме яйца за боядисване. Вярно, че лазарките ги видяхме от колата, ама не останахме да чакаме ще ли има хоро на центъра или не. Ми то валя през 10 минути. А и в къщата ми беше откровено студено и се намръзнах доволно. Та се прибрахме и го ударих на релакс у дома. Тази седмица съм си измислила задачки за всеки ден - днес трябва да заведа аниматорката до ресторанта в който ще бъде „балът“ на групата в ДГ. После имам уговорка с Елора кат за маникюр. Бива да се сетя вторник или сряда ми каза, ама ще питам
Чакат ме и подстригване и боядисване (първо на косата, после и на яйца
) И до две инвитро клиники трябва да ида, да ги калесвам за ДРЗ. Обичам да имам задачи или просто неща за вършене, че така се стягам. Сега, нямаше да е лошо и времето да е с мен, но ... и това ще мине.
Лек понеделник и лека Страстна седмица ви желая!