Хоп и аз да се отчета
Христос Боскресе!
Честит Празник на Марсианчетата! Здрави, усмихнати, щастливи и все така магнетични да бъдат
И аз като
Мишето ви чета, но не ми остана никакво време тази кратка седмица да пиша. На мен лично, тези уж малко работни дни, ми излязоха през носа. Едната ми колежка е в отпуск, а на другата й се разболя детенцето и е в болничен, та ми се наложи да покривам две позиции. Нищо лошо, ама и тоя народ полудял - сякаш всички бяха решили, че в тези три дни трябва да посетят кабинета. Междувременно трябваше да прибягвам до клиниката и обратно, та вечер едва успявах да измивам зъбите и в леглото. Малка лудница
. За капак, шефката ми се овъшлила от дечурлигата и сега всички от персонала сме под карантина - такова нещо от дете не ми се е случвало, дано да са ме подминали гадините
. Но пък работната седмица свърши - от другата всички сме на линия и се надявам да е малко по-разтоварваща.
Ние утре отново заминаваме, този път при свекитата. Батковци, каки, деца...пак малка бъркотия, но приятна
Мише, бързичко да оздравявате. То в такова време болести да искаш.
Пеше, дано вече наближавате финалния етап с тези зъбки. Аз като възрастен направо се побърквам, когато мъдрецът ми напомни за себе си - расте, ама на етапи и направо ми разказва играта като е в активен период.
Хубави почивни/работни дни и слънчево време!