0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Смях, раздумка и кафенце - тема 14
« Отговор #280 -: Юни 15, 2016, 11:06:21 am »
Хубав ден и от мен, момичета!  :D

*
« Отговор #281 -: Юни 16, 2016, 06:51:20 am »
Добро утро!
Морско кафе за тези, които все още само мечтаем за морето :)

Жегата не ми е любимият сезон, но за радост на Пешек, днес обещават точно такова време :D

Слънчев четвъртък!
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #282 -: Юни 16, 2016, 07:04:23 am »
Добро утро  :D
Към прекрасното кафенце на Златето добавям един залез.
Хубав ден, милички!
« Отговор #283 -: Юни 16, 2016, 08:50:15 am »
Добро утро на всички!

Много ми харесва темичката ви :) Поздрави от Варна с пожелание за хубав, усмихнат и слънчев ден!

*
« Отговор #284 -: Юни 16, 2016, 09:00:55 am »
Здравей, sun_smile  :)
Добро утро на всички!  :)

Благодаря на Златето за това страхотно кафенце с красива гледка :)
и на Зайко за прекрасния залез  :)

И аз не мога на жега, през лятото все търся сенчица някъде  :), но пък бива тия дъждове да спрат вече. Леле какъв дъжд ни валя онзиден. Ние след ДРЗ пътувахме до Шумен и на връщане, някъде след В.Търново, минавайки през един наводнен участък на пътя, нещо в колата се намокри и тя спря, добре че успяхме да отбием встрани. Поседяхме си в проливния дъжд към два часа в опити колата да запали - мъжът ми бърса кабелите с кърпи, ние с децата изпяхме всички песни, които знаем :) - веселба голяма  :). Тъкмо започнах да търся телефони на пътна помощ във В.Търново и си представих как пътуването ни се удължава с още един-два дни, колата взе, че запали.
И така голямо пътешествие се получи  :), добре че децата обичат да се возят в колата, за тях беше ново интересно забавление  :)

Желая хубав слънчев ден на всички  :sunshine:

*
« Отговор #285 -: Юни 16, 2016, 09:07:18 am »
Поздрави от Варна с пожелание за хубав, усмихнат и слънчев ден!
Ето кой ще пожелава хубав ден с мидички и раковинки, ;)
Привет и от мен! И аз чакам слънчево и топло време.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #286 -: Юни 16, 2016, 09:10:30 am »
Добро утро ,смехурковци!!! :D :D Прекрасни кафета предлагате тук..... :D С тях привличаме и нови "слънчеви усмивки" :lol:. От както се върнах от ДРЗ и въобще не мога да се включа! 8O  Направо се "метнах" с работата.... :(Въпреки присъствието ни на 2/3 от ДРЗ и хубавата "зарядка",май ,май ще трябва да се прави по едно ДРЗ всеки месец,че да "размагнитваме" и да събираме нови сили... :lol:
Марси,голяма емоция сте имали,ама и доста напрегната... :? Добре ,че всичко се е приключило благополучно. И,крайно време е тези дъждове да спират.... Направо на нищо не прилича :lol:.
Слънчев да е четвъртъка ви!
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #287 -: Юни 16, 2016, 13:20:35 pm »
Добър ден, сладки!
Наложи ми се ранно излизане днес, та пропуснах да ви сервирам закуска, но за компенсация сега ще ви предложа сладолед:

Днес се очертава много топъл ден, та ще има още работи да свърша.

Лек ден ви желая!
*
« Отговор #288 -: Юни 16, 2016, 19:51:53 pm »
Оооо, Пеше, как ме надуши :lol: Умирам за сладолед, ям го целогодишно. Тъкмо се преборих с едно завидно количество преди малко и накрая мислех, че ще умра, но половин час по-късно вече смятам, че мога да започна отново :D

Марси, големи приключения, весели спомени. Предполагам ви е било притеснено с дечицата в такова време, но е хубаво, че накрая сте запазили само хубавите емоции.

Добре дошла, sun_smile!
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
« Отговор #289 -: Юни 16, 2016, 22:02:41 pm »
Много сте мили всички! Благодаря за топлото посрещане, както и предположих - много усмихната и топла тема :) Сега остава да разбера как да прикачвам нормално снимките :)))
Аз отново ви пращам поздрави от топла и пълна с щурчета Варна! И да се похваля, че днес видях три таралежчета - рано сутринта към 7 - мама с малко бебе, бяха много симпатични, стояха до един тротоар и се гушиха на слънце, а привечер по същото време един таралеж обикаляше в тревата зад блока и похапваше растения :)

Прекрасна вечер ви пожелавам!

« Отговор #290 -: Юни 17, 2016, 09:01:14 am »
Добро утро, раздумковци! Както казах, не мога да разбера как да качвам снимките  :oops: Но ви желая прекрасен, слънчев и усмихнат петъчен ден!

*
« Отговор #291 -: Юни 17, 2016, 09:04:28 am »
Добро утро.
Слагам кафето, за всички(като мен), които вече копнеят за морето.

И да не забравяме, че днес е петък! Днес е забранено да се работи много. :P
Да ви е спокоен и усмихнат денят!

p.s. Писали сме заедно със sun_smile. Колкото повече, толкова повече. :D

"Единственото изкушение, което никой никога не е успял да победи, е надеждата."
Ромен Гари
*
« Отговор #292 -: Юни 17, 2016, 10:15:24 am »
Добър ден! Конкуренцията с кафетата става все по-голяма,но както казва Теди  и Мечо пух- колкото повече,толкова повече :lol: :lol:. Жега ще е и днес!! Умната! :wink: За тези ,които са на плажа е добре да пият повече студени напитки и по-често във водата.... :wink: За останалите,да надуват климатиците и много да не се преработват,освен ,че е петък :lol:. за съжаление,нищо от тези съвети не е приложимо при мен,така че се налага да импровизирам!!! :lol:
Хубав петък!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #293 -: Юни 17, 2016, 12:46:40 pm »
Чудесно кафенце и закуска  :), от сутринта се опитвам да се включа, а малките постоянно ми грабват вниманието в други посоки..... и неусетно стана обяд :)

sun_smile, веднага ти казвам за копирането на изображение  :): отиваш на картинката от нета, върху нея клик с десен бутон на мишката, маркираш с ляв  Copy Image Location, идваш тук в отворения прозорец за  Публикуване на отговор, над усмихнатите емотикони има иконка  Вмъкни изображение- клик върху нея с ляв на мишката, отпечaтва се  [img] [/img-] маркираш между двете [img], след това десен с мишката- Paste и готово  :)
Има случаи, в които всичко е направено, а не се копира. Тогава се връщаш на картинката в нета и първо кликваш върху нея, да се отвори до максималния си размер, и тогава правиш всичко останало.
Накрая, след като копираш картинката и напишеш текста, може първо да натиснеш  Предварителен преглед, да видиш дали ще излезе изображението и дали всичко е подредено както искаш, и накрая - Публикувай  :)
« Последна редакция: Юни 17, 2016, 12:50:02 pm от marsi »

*
« Отговор #294 -: Юни 17, 2016, 13:04:24 pm »
От много време и аз се чудя как се качват тези снимки. И сега за да пробвам- нещо освежаващо в този пек
« Отговор #295 -: Юни 17, 2016, 13:07:40 pm »
Марсиии, мнооого благодаря!!
Поли, доста примамливо :)) Не го пускай в другата тема  :D :D

*
« Отговор #296 -: Юни 17, 2016, 13:09:52 pm »
Ох, недей, че от два дни ми е в главата една голяма мелба и не знам до кога ще издържа. А по принцип не съм чак толкова запалена по сладоледа.
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #297 -: Юни 17, 2016, 13:25:37 pm »
Добър ден!

Осигурили сте си кафе и закуска, че и разхладителни храни - добре. Но стига сте гъчили тоя сладолед, че се отразява зле на килограмите  :lol: За това, а и заради жегата и мечтите за плаж (пък и понеже е петък) ще ви предложа:

Наздраве и не стойте на пек, освен ако не сте на плажа де :wink:
*
« Отговор #298 -: Юни 17, 2016, 16:08:55 pm »
В тази жега нищо не отказвам за разхлаждане.
Разбира се, аз ще черпя с едно фрапе.

Ние се подготвяме за великото лятно преселенир - отиваме за месец на село на хладничко и чист въздух - миналото лято така се спасих през горещите месеци.

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #299 -: Юни 18, 2016, 07:19:12 am »
Добро утро в събота  :D
Нямам техническа възможност да сложа кафенце,  но ви пожелавам прекрасна събота!