Здравейте! Със съпруга ми правим опити да имаме дете почти от 5 години и досега без успех. След преминаване през хомеопати, лекари, билкари, решихме да си запишем час в клиника Надежда /понеже бил най-голям процентът на успеваемост, така ми казаха близки хора/. Като цяло нагласата ми през тези години е, че зачеването на нашето дете ще стане естествено, но след толкова години и напредването на възрастта, започнах да изпитвам съмнения. Досега няма конкретна причина, заради която да не се появява бебето. В същото време имам нужда от съвет от опитни хора, които са запознати с това какво се случва, когато отидеш в такъв център, имам нужда от информация: дали трябва да направя изследванията предварително, и евентуално кои изследвания, каква е давността на изследванията, какви са цените в Надежда, нямам представа колко би ни струвало всички процедури, сигурно още стотици въпроси, които тепърва ще се появяват, а няма кого да попитам. Благодаря ви предварително! Последните две години не съм ходила по никакви лекари, не съм пила никога хормонални лекарства и противозачатъчни и се притеснявам от това какво ми предстои.