Брейй и3четох ви най-накрая! Много пишете 3начи. Моят младеж нали не е на градина целия юли и двамцата не ми оставят хич време да си пусна компа, а вечер само помирисвам въ3главницата и отплувам.
Бонболини, и а3 се психясвам от време на време с малката, че я сравнявам с батко и. Той на 4м се въртеше корем-гръб и обратно, на 6м си седеше стабилно, на 7-8 пропъл3я. Тя седна и 3апочна да се обърща енергично на 8м - тъкмо обсъдих с педиатъра, че се тревожа, а и нали уж момичетата по-бър3о се ра3вивали, и 3апочна детето да си ги прави нещата. Сега тепърва прави опити 3а пъл3ене - по скоро оре с главичка, докато се и3бутва с колена и надупена
Пък нали е родена в 8мия месец, макар и накрая му... все в някакви филми се вкарвам.
Божидар много рано проговори - на бебешки естествено, но ра3бираемо. Ииии сега няма млъкване - въпроси, и3мисля си песни, прика3ки. И той като марсианчетата 3аспива, ра3ка3вайки нещо. Ама,
Марси, те май бли3начките ти са си и 3одия бли3наци. От туй ще да е логореята при тях и при моя хубавец мамин.
Иначе ходихме с двамата на море и най-важното!!! - цяла седмица бе3 вируси, дрискане, сополи и т.н. Само им се обърка режимът, че бяхме на доста шумни бунгала, ама ще се оправим с това. А дрисливият вирус си е навсякъде, не само на морето - тука в околните селища имаме по3нати, дето са го лепнали, по софийско също. Давам от време на време пробиотик и на двамата, дано и да го хванат, да мине леко и 3а ден. Но на морето ходихме само ние - никой да не се съобра3ява с нас и ние - с никой. По пътя на обратно сме ги пои3потили и принцесата със сополи сега, ама карай да минават и само с тях да минем дано. И а3 бих отишла само с мъжо на почивка, пък било и 3а два дни само - да ми се освежи умът, да се отдадем на романтика и да не чувам нон стоп бебешки рев, "мамооо искам" и т.н. И децата също пък да си починат от нас. Ама нататък ще е, живи и 3драви да сме.
Препоръчайте ми нещо в Сандански - средата на август ми се ще да направим една белодобна профилактика и там след морето.