Хаха,
Avallon, are you OK?
Относно стикерите за стена - с кабърчета няма да е подходящо, защото са (бяха) на нивото на леглото и той ще вземе да ги чопли с пръст и да падне някой и да се набоцка.
Със силикон може би е по-подходящо, но ще е голяма играчка, че те са доста елементи.
С преместването в неговата стая засега нямаме успех
Аз да ви кажа съм си вкъщи, че в сряда следобяда Дани започна да повръща и ни се обадиха да го вземем. Някакъв летен вирус е пипнал от градината. Повръщането го овладяхме бързо. Още същата вечер. Сега обаче има лека Т, която е доста странна - качва се и пада за кратко време.
Дано да отмине, че имаме планувано пътуване уикенда. Сега заспа без Т момчето (след като снощи заспа чак в 12 и сутринта стана в 6....
Ох, стоя и си мисля за играчките.
Не веднъж тук прочетох мнения, че играчки се купували само за РД и Коледа. Че не е ли съвсем малко това? Може би се отнася за по-големи деца вече....
Все едно Дани като е имал само две Коледи и два РД досега да има само 4 играчки (две от които ще са бебешки) + тези, подарени му от други.
Аз бая купувам. В магазини не ми прави сцени, защото не го водя. Пазарувам в 95% он-лайн. Като ходим в МОЛ-а само се возим на асансьора и ескалаторите и ядем по нещо. Лошото е, че сега вече знае, че там има и пързалки
След РД (който беше април и тогава всички подаръци от името на всички роднини бяха внимателно подбрани и закупени от мен предварително) съм му купила... ехе колко неща още - тротинетката, Лего Дупло 2 броя (че имаше много добро намаление в Комсед), пързалка за двора, люлка, топка, един нов дървен автобус с цифри, едно дето прави сапунени балони и др. сигурно има.
Та си мисля, че щом става въпрос за играчки, свързани с физическата активност (понеже на него не му е силно място) бих купувала по всяко време, само и само да има стимул да тича, да кара, да рита и т.н.
За другите играчки, ако са такива, свързани с моториката, пак бих купувала като че ли.
Бих ограничавала само любимите му транспортни средства, писти, паркинги и гаражи, първо защото наистина има достатъчно и второ, защото ползата от тях не знам дали я има.
Макар че пак се изкушавам да поръчвам
, особено като видя изгодна оферта и нещо, което знам, че ще му достави голяма радост.
Хубавото е и, че раздавам и изхвърлям, та вкъщи играчките съвсем не заемат много място. По бебешките играчки, които бяха здрави, ги раздадох на приятели. А тези, които бяха счупени ги оставих в две торби до контейнера и някой ги взе почти веднага. Запазила съм само дървените, че те са наистина много хубави и трайни.
ПП. Прикачвам снимка с въпросните стикери и най-популярния детски килим в страната (видяла съм го на поне 10 места, хаха, от Икеа е). На другата стена бяха релси с влак.