Само не си мислете, че като е водолей е лесно.Аз нали имам в къщи, значи прави си квото иска и те гледа хитро хитро.
о
Да, да и аз го имам такова.
Успокоихте ме
- да се подготвям психически ли ? Е , то таткото е водолей -с него проблеми нямам , още един ще го преживея .
В нашата детска градина имат плувен басейн и имат плуване -започват от 3та група - именно на 5г + .
Не знам дали ще се научат .
Калоян , ако баща му го бе подхванал да ходят редовно двамата на басейн , мисля , че беше готов от миналата година . Но понеже ходим по един два пъти в годината на почивка с минерален басейн , не му е достатъчно .
Отдавна започна да слага маска и да задържа дишането под вода и да диша с маска и шнорхел .
С маска и шнорхел без надувки плува отдавна сам в басейн , но само с шнорхела и потопена глава под вода плува. Не може да схване синхрона кога вади главата и кога вдишва -издишва .Като отидем на почивка , докато се отпусне , свикне и то дошло време да си тръгваме . Лятото в морето се страхува като има вълни .
НО пък обича много на басейн и водата , опитва да копира баща си и важното е , че има желание .
При баща плувец , очаквах вече да плува сам , но той някой неща ги прави от раз , така че съм в очакване
И пак - много е важен примера на родителите .
Защо Калоян от рано и с желание подкара колелото -ами баща му има 3 колела , екипировка и малкия иска като него . Баща му отива на фитнес и го взема понякога с него - вдига дребния някакви малки гирички , топки , кълбета - важното е , че вижда трениращи и спортуващи хора .
Нани, леко и успешно кърмене .
Определено може да е от цикъла -казват вкуса се променял . Аз нямам този опит , защото аз докато кърмих и то доста дълго , цикъла не се възстанови .