Момичета, да ни е честита новата темичка и много хубави новини да си споделим в нея!
И аз се чувствам съвсем на финала, въпреки че остават цели 3 седмици... Няма да ви лъжа - вечер си ми тежи - да лежа, да ходя, да ставам, да се обръщам... И тая жега! Само ходя с едно ветрилце и си вея. И кръст и гръб ме болят, като преди цикъл, но сигурно е нормално.
На мен до сега нито веднъж не са ми правили вагинален ехограф (освен в началото на бременността). Уж ми виждали шийката с коремния, но сега като бях на преглед при професора дето ще ме изражда и го попитах колко ми е шийката, той каза, че с коремен не се виждало. Объркана съм, но не остана време да се шашкам. Иначе водите са ок, контракции все не засичат когато съм на тонове.
ММ се прибра от командировка и сега отмятаме заедно задачките и ми е по-ведро. Въпреки че всичко се прави по 2 пъти, гледам да не се хабя с излишни ядове и да си щадя нервите за по-важните неща.
Сега на дневен ред ми е да избутам списанието до печат точно преди да родя, че да имам после няколко седмици спокойствие да се съвзема преди да почна пак да работя. Дано да успея да се съчетавам майчинството и работата...