Привет момичета
набързо включване и от мен, че все няма време
Относно бялото течение, аз също имам такова.. При мен от самото начало беше един миш-маш от антибиотици заради инфекция на зъб, та се сдобих с гъбички, които лекувах, та после вземахме проба и се наложи пак някакво еднодневно хапче да сложа, вагинално.. Оттам си ми остана и течението, което вече не знам дали е заради бременността или си е още спомен от гъбичките.. Сега слагам и прогестерон вагинално, по едно на ден, заради скъсяване на шийката ми го изписаха, та съвсем мътно стана.. като се роди момата, ще се разправям пак, ако има нещо за лекуване..
Само за сравнение, с първата си бременност (близнашката) нямах никакво течение. Там си носих превръзките докрая обаче, заради непрестанното изпускане, при всяко кихане, повръщане, кашляне.. Не знам как точно седяха на пикочния ми мехур бандитите, но от самото начало, дооо края! все си влачих превръзките!
Сега чакам 29-30 гс да отида на преглед да мерим шийката пак, яе направо съм изтръпнала с това скъсяване.. И с момчетата имах, но бяха двама.. Сега непрестанно ми се втвърдява корема, едва се влача, боли ме и срамната кост, отвътре ми е като подуто.. каквото се сетите да боли - имам го!! направо не е за вярване..
И по същия начин съм с омекотелите ръце и крака
или изпускам нещо или се удрям.. То е цирк!
На новите попълнения - добре дошли и Честито!