Здравейте момичета
Честита щерка, Шуши! Да ти е жива и здрава Габриела!!!
Аз съм си все още на същото дередже, с контракции и корем на камък.. но се държа. Броя дните и чакам времето да минава, момата да мине поне 37 седмици..
Бях на видеозон и на лекар миналата седмица, имам си една бузанка, на 3Д снимка ми я изкараха, с коса, ама много... И едни бузи извади.. цяла топка!!!
Според мерките е над 1500гр вече.. аз съм в 29гс.. До 39гс ако задържи, не знам една дреха от тези за новородени дето имам, ще и стане ли
Насрочихме дата за секцио за 10ти Ноември.. Вече започва да ме пристягва гърлото..
Момчетата ми почнаха предучилищна на 17ти Август, за поредна седмица са болни, с много бухане и яка кашлица, направо съм се спекла от страх да не я лепна и аз.. Миналата година като почнаха почасовата предучилищна ( по 3 часа на ден, 4 дена в седмицата) що бацили ми домъкнаха.. и всичките ги изкарахме и ние с баща им след тях.. Само, че в пъти по-зле..
Насред Септември карах някаква настинка, мъкнах си я една седмица и след седмица се влоших, ударих го на синузит! Цели 2 месеца го влачих, щях да загина от главоболие.. Никога не бях боледувала от синузит през живота си.. И така.. сега си примирам от страх да не лепна пак някой упорит бацил, че не знам какво ще правя..
Споделете за храни, които за подходящи при анемия?