0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Re: да отслабнем заедно
« Отговор #40 -: Юли 12, 2006, 20:15:05 pm »
 :balk_159:Против всякаква логика,лятото надебелявам,а зимата отслабвам. Всъщност не е съвсем без логика ,защото наблягам на биричката /а тя върви с картофки :?/ и за нищо на света не мога без сладолед :balk_113:А пък зимата от студ...тялото гори калории да се стопли и затова свалям 2-3 кг.
Идеалното ми тегло е 48 ,даже 47 кг. Сега съм 52 и съм дебела 8O. Мина ли 50 кг и вече ми тежат. Така,че и аз съм на стартовата права . :balk_132:
Цел - минус 4 кг. /най-трудните са тия последните за сваляне кг./
Диети не мога да пазя :(все съм гладна...Ще се опитам поне сладкото да намаля и ще увелича фитнеса от 2-3 пъти седмично ,на поне 4.
Отчет - след един месец.
*
« Отговор #41 -: Юли 12, 2006, 20:16:26 pm »
Само да допълня, през цялото време на диетата не изпитвам глад, даже по скоро ми криво, че ТРЯБВА да ям. Винаги ТРЯБВА да ям - особено закуските са ми особено неприятни и до обяд вече не съм гладна. В началото се борих само с желанието за сладко (два-три дни). Явно и това, че ми се гадеше от Логеста помогана много  :D. Сега, когато го спрях, пак съм на диета, но вече не ми се гади! Чувстам се прекрасно и съм много енергична  :D.
« Последна редакция: Юли 12, 2006, 20:19:01 pm от Lan »
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #42 -: Юли 12, 2006, 22:13:23 pm »
Само да допълня, през цялото време на диетата не изпитвам глад, даже по скоро ми криво, че ТРЯБВА да ям. Винаги ТРЯБВА да ям - особено закуските са ми особено неприятни и до обяд вече не съм гладна.

Оф пак на мен постоянно ми се яде и почти никога нямам насита!!!!!
Как да овладея апетита си?????Аз ям поне 5-6 пъти дневно!Направо незнам!!!!!Сега когато свалих няколко килца съм 55кг при височина 167цм.(бях над 62  зимата)
Та колко кг трябва да съм за идеално тегло!!!!!
Някои  казват че когато жената иска да забременее и иска да износи бебето нетрябва да е много слаба ...нито пак много дебела!И двете неща пречили!
Та иска ми се още да отслабна но незнам дали е правилно .....и кървното очна доста да ми пада!Дайте съвет!Успех момичета! :D
Какъв е този режим на Майкъл Търманд??????????? 8O
Благодаря на Денис,Балми и на всички момичета споделили свои диети! :D
« Последна редакция: Юли 12, 2006, 22:30:31 pm от adi »
« Отговор #43 -: Юли 12, 2006, 23:06:24 pm »
Привет, момичета!  :balk_64:  :balk_69: Особено ми е приятно, че ви срещнах (за сега само виртуално)!
Килограмите, които имам да свалям не са никак малко. Качих до 65кг, а трябва да ги редуцирам до 50... Никога до сега не съм се "борила" с толкова килограми. Вече съм решила да потърся и помощ от диетолог, щото нещо сама вече не се справям...
Четох и слушах много за "лунната диета" -  вчера я спазвах и мога да се похваля с ЕДИН загубен килограм.
Добро здраве, хубаво настроение и успех в начинанието!!!   :balk_602:
« Отговор #44 -: Юли 12, 2006, 23:06:58 pm »
Мила annaaa, аничка, ще ме умориш от смях с тази зелева супа на хапчета!!!  :P Абе, момиче, не си давай парите за глупости. Що просто не ядеш само зеле - по-вкусно и нискокалорично е?! И аз по едно време пробвах с едни таблетки на д-р Тошков за отслабване - пълна глупост са, постоянно имах усещането, че ям сено.  :D Спорт, спорт, спорт му е майката. С хипноза не става, а с глад ще си повредиш организма.  :D
*
« Отговор #45 -: Юли 12, 2006, 23:50:34 pm »
Мила annaaa, аничка, ще ме умориш от смях с тази зелева супа на хапчета!!!  :P Абе, момиче, не си давай парите за глупости. Що просто не ядеш само зеле - по-вкусно и нискокалорично е?! И аз по едно време пробвах с едни таблетки на д-р Тошков за отслабване - пълна глупост са, постоянно имах усещането, че ям сено.  :D Спорт, спорт, спорт му е майката. С хипноза не става, а с глад ще си повредиш организма.  :D
:P Ами решила съм да пробвам, а ти ако искаш виж това http://forum.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=f8cd9170930aa9da4cdf231652be1a88&topic=13426.0. Една седмица не е много, друг е въпроса дали ще издържа :D

« Отговор #46 -: Юли 13, 2006, 01:59:17 am »
Всички сте големи сладурчета като чета,все едно гледам предаването "Огледала" само дето ви чета обаче .Всяка стартира с .... цел... .Успех на всички,защото аз уж все ще спазвам ама то работа до късно,натоварване голямо ,проблеми и не ми се прави въобще иначе и аз имам да свалям килца де. :balk_185:го зарязах ,много ми е горещо там като отида и се потят всички, :beerdr:  много я обичам през лятото ,а иначе и аз вчера правих лунната диета и резултата беше 1кг.по-малко,ама до кога ли.Май всичко е до постоянството и желанието.Успех на всички и всяка да постигне желаните резултати :bighug: :balk_602:
« Отговор #47 -: Юли 13, 2006, 08:23:38 am »
Мдаммм, това с работата до късно ми е до болка познато.... Умирам от смях, като ми кажат "Вечерята най-късно в 18 часа" ... А ми кажете как става този номер, като на мен работното ми време по договор е до 18 часа??? А обикновенно ако си тръгна преди 19 викам ура :?

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #48 -: Юли 13, 2006, 09:09:34 am »
Как го правите, бе момичета? Номера с отслабването? Хич не го мога това упражнение  :?
Иначе качих 5-6 кг, отпреди си имах няколко излишни и най-ме е страх, че те ще си се трупат, а аз само ще си се вайкам и ще си лапкам... А, като не ям сладки неща и хляб, кво да спра да ям, а?  8O
Сега съм 62, цел - 55!
А, да видим кой е по-инат - килцата или аз!
Мерси за диетите, сега ще си ги изпринтя и почвам да гласувам!
От днес, естествено!
Ауу, пак излъгах - от утре, че довечера съм на рожден ден на агън-багън пек  :D
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #49 -: Юли 13, 2006, 09:44:36 am »
Аз съм последния човек който може да ви дава идеи!
Ама как да пропусна да се "регистрирам"в тази болна тема!
Пише ви най-великия мързел :balk_177: и сладовкусник :balk_170:!
Мерки-ала "Miss Пиги" :a_pig_01:-на блонди цвят също го докарвам!
При ръст160(това е за властите,иначе съм158,два за самочувствие)!
Килца 55-56 цел-50(В смелите си надежди-48!Била съм толкова значи-може!)
Зимата бях 62-64!Има разлика,но не съм правила нещо кардинално!
Рецепти или  :balk_186: :balk_185: :shtangi: НЕ,за мързела казах!
Изкушава ме и сладичкото,но не съм му фен!
Наистина опитвам се да не ям вечер,правя компанията на миленкото като вечеря,
но хрупам :bunie:морковки или салатка!
Много "лесно"се заспива вечер след такава вечерка!
А май като се замисля,намалих колбасите!Само за гости!
Пуешко купувам и това е! :balk_114:
УСПЕХ на всички ни и на това поприще!
Но повече Ви го желая на другото! stork-girl stork-boy
                                         :grouphug2:
« Последна редакция: Юли 13, 2006, 13:40:05 pm от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #50 -: Юли 13, 2006, 09:53:01 am »
Момичета, внимавайте с отслабването.
При рязко сваляне на повечко килограми, тялото възприема ситуацията катао екстремна и реагира на това. Понякога може да се получат хормонални разстройства, дори спиране на цикъла. Срещала съм из спортните сайтове мнения на млади момичета, които при сваляне на кг им прекъсва менструацията и чак след  като качат тегло се възстановява. Тялото има някакъв оптимум, към който се стреми. Не казвам да не отслабвате, но по малко и постепенно. И колкото и здравословно да е отслабването - със спорт и здравословно хранене (без драстични диети) пак има риск от хормонални проблеми, ако % мазнини спадне под някакво определено число-не мога да кажа колко точно, защото има противоречие в източниците. А разните еднообразни диети пък са вредни поради лишаването на организма от някои витамини и минерали.
А бебето е по-важно от 2-3 кг над нормата.
Желая ви успех  в умереното отслабване и в бебеправенето през летните месеци.:balk_21: :balk_21: :balk_21:
« Отговор #51 -: Юли 13, 2006, 10:26:53 am »
Здравейте момичета, аз искам да Ви предложа една страхотна книга.  С нея човек променя мнението си за живота и начина на хранене .
Книгата се казва "Ние и зоната" . В нея ще намерите цялостен обзор на революционната теория за поддържане на хормоналния баланс чрез подходящо хранене.

- как да се храним здравословно
- как да се лекуваме без лекарства
- как да отслабнем без глад
- как да поддържаме психическото и физическото си равновесие
- как всяка любима рецепта да отговаря на изискванията на Зоната.

Аз в момента навлизам :) в зоната и дано успея да остона в нея.

« Последна редакция: Юли 13, 2006, 11:02:49 am от Simply »
*
« Отговор #52 -: Юли 13, 2006, 11:30:49 am »
rally_pat, ами може да вечеряш ябълка, портокал или друг плод/зеленчук, каквото и да работиш, винаги могат да се отделят няколко минути, за да се изяде една ябълка в подходящото време (освен ако не си хирург или музикант :D)!
« Последна редакция: Юли 13, 2006, 12:46:43 pm от Lan »
*
« Отговор #53 -: Юли 13, 2006, 12:02:53 pm »
Цитат на: Simply
Здравейте момичета, аз искам да Ви предложа една страхотна книга.  С нея човек променя мнението си за живота и начина на хранене .
Книгата се казва "Ние и зоната" . В нея ще намерите цялостен обзор на революционната теория за поддържане на хормоналния баланс чрез подходящо хранене.
Аз в момента навлизам :) в зоната и дано успея да остона в нея.
Абе не знам защо, ама аз като попадна в зоната и мисленето ми се променя така революционно, че започвам да виждам в чинията на съседа по маса белтъчини и въглехидрати вместо апетитна пържолка с пържени картофки. Тогава си давам сметка, че съм стигнала твърде далеч и правя завой обратно. Е не ми се иска да пропускам точно тази част от насладите житейски и това си е!  :lol:
« Отговор #54 -: Юли 13, 2006, 12:38:55 pm »
rally_pat, ами може да вечеряш ябълка, портокал или друг плод/зеленчук, каквото и да рабоитш винаги могат да се отделят няколко минути, за да се изяде една ябълка в подходящото време (освен ако не си хирург или музикант :D)!
Лан, проблемът е, че съм супер табиетлийка... Аз яденето пред монитора не го приемам и ми е гадно... Дори една ябълка да е, трябва да съм на маса, на покривка, ябълката нарязана на парченца и сервирана в чиния....

Тееееежък случай  :oops:
Да не говорим, че към 10 освирепявам от глад и горкото ми мило, ако е в къщи :oops:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #55 -: Юли 13, 2006, 12:46:01 pm »
Ами това е - при теб проблем с покривката, при мен когато огладнея, нищо няма значение - само трябва да ям!  :DХубавото е, че сега почти не огладнявам...Глада късно вечер наистина нямам представа как да го бориш  :(. Аз и преди си ядях горе-долу в същите часове (преди диетата), само дето сега имам три допълнителни ядения. Може би за това ми е толкова криво, че трябва да ям.
« Последна редакция: Юли 13, 2006, 12:49:45 pm от Lan »
« Отговор #56 -: Юли 13, 2006, 13:14:07 pm »
Момичета, когато пуснах темата имах нещо малко по-друго впредвид. Предварително се извинявам не искам да обидя никой. Неслучайно се обърнах към момичетата с поликистоза, защото останах с впечатление от многото ми разговори с лекари, че една от основните причини за безплодие при нас са именно килограмите в повече. Във всеки кабинет в който вляза ми казват ами сваали малко килограми де. А на въпроса ми как да ги сваля всички казват ами не яж. Да ама не. Хайде те да не ядат след поредната стимулация. Извинете ме, но как ви изглеждат моите 85кг с височина 160см на фона на някое момиче което пишеше аз съм 49кг, трябва да стана 46. Моля още веднъж момичета с поликистоза да споделят своите преживявания в борбата с килограмите. Иначе знам, че на някого и 50кг може да му тежат. Още веднъж извинете. :hungry:
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #57 -: Юли 13, 2006, 13:54:19 pm »
marianasiko ИЗВИНЯВАЙ,мила! :balk_113:
Ти имаш проблем,а ние на говорилня го обърнахме!
Аз обаче не мога да ти помогна,
защото не съм се сблъскала с това!
Успех! :grouphug2:

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #58 -: Юли 13, 2006, 14:16:33 pm »
Марианка,

искрено съжалявам, че не съм разбрала идеята на темата :( :balk_21:
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
« Отговор #59 -: Юли 13, 2006, 14:36:42 pm »
Момичета, когато пуснах темата имах нещо малко по-друго впредвид.
Мариана, въпреки че ти оспамихме темата ми се струва, че има ценни неща в нея, които за помогнат на теб и другите момичета с поликистоза.

Но все пак мястото на тази тема е тук, в "На кафе". 

Успех в борбата с килограмите  :balk_21: