Дълго мислих, дали да се включа в темата. Не се сдържам обаче.
Тите, ти от липсата на секс ли се притесняваш или от изпуснатата овулация?
Аз на твое място сериозно бих се замислила за първото. НЕ Е нормално мъж да не иска да прави секс 3 седмици. Проблем има и той НЕ Е в работата.
Каквото и да ти обяснява, има нещо премълчано между вас.
Преди години имах такъв случай с приятеля си. Нямахме никакви намерения за деца, но той често пропускаше секса. Обяснението беше, че е уморен и натоварен в работата.
Години по-късно като се разделихме, спомена, че по това време е бил влюбен в друга жена. Не съм питала за подробности, но съм убедена, че са имали връзка за кратко.
Ако се страхуваш от липсата на секс само по време на овулация, напълно ще го разбера този мъж. Той да не е бик за разплод? Защо по време на овулация ще ти липсва секса, а в другото време- не? Ако можеш да си представиш, колко огромни въпроси възникват в главата на един мъж в подобна ситуация, ще се изплашиш до смърт. Опитай се първо да нормализираш половия си живот и после да се заглеждаш в подходящите дни.
Все пак рано или късно бебето ще е налице и тогава отново ще станете мъж и жена. Ще правите отново секс само заради самия секс. Тогава ще ти трябва желанието само заради удоволствието да си с любимия човек.
Помисли си, какво точно ти липсва и какво те притеснява. Мисля, че имаш неизяснени за себе си неща.
Желая ти от сърце да сбъднеш мечтите си с човека, с който ги споделяш.