0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе-Тема 13
« Отговор #960 -: Април 27, 2018, 16:34:32 pm »
Късмет Христинче.И на моята приятелка го бяха изписали не знам за какво е.Уж да подобри яйцеклетките ли какво беше.

« Отговор #961 -: Април 27, 2018, 21:02:09 pm »
Здравейте милички,искам да попитам нещо. Док каза да започнем бебеоравенето след 3 цикъла, първият цикъл след мисед свърши и се чудя трябва ли да взема тестове и да започна да следя овулация за да видя как де движи тези месеци докъто чакаме
*
« Отговор #962 -: Април 27, 2018, 21:10:15 pm »
Хриси, много късмет ти пожелавам. Добре започваш :)
Джули, сега хормоните ти сигурно са лудница, ама не пречи да се следиш, за да видиш горе-долу дали се е изместила овулацията. Проверката никога не пречи. Като започнете отново, ще ти предпишат ли някакъв прогестеронов препарат за вторите фази от цикъла или си я карате нормално и се очаква следващия път хубав ревлив финал.
На мен ми излязоха генетичните изследвания. Има мутация само в гена за отговор на яйчниците при стимулация. Което е доста добре да го имаме като информация, след като смятаме да правим арт. Генетичните си показаха проблем с обмен на Б12, както се видя и на изследванията от тези дни. Но като цяло са ми супер генетичните. Не очаквах, че са чак толкова информативни.
« Последна редакция: Април 27, 2018, 21:13:12 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #963 -: Април 27, 2018, 22:09:34 pm »
Тери док каза че няма нужда от  лекарства,каза че ме чака преди да започнем да бебеправим на преглед за да сме сигурни,че лигавицата се е възстановила напълно. Тери хайде и при теб чудото да се случва,време ти е вече
« Отговор #964 -: Април 27, 2018, 22:21:14 pm »
Ох, аз съм със страшно главоболие...само незнам на какво се дължи или на медикаментите или на жегата днес в София... ужасно е... сега ми е много по-притеснено от първия опит... незнам защо...
*
« Отговор #965 -: Април 27, 2018, 22:30:05 pm »
Тери,браво за добрия резултат,ще се наредят работите,няма да казвам наайй-любимата ми реплика"спокойно ще стане" :D,че знам как полудяваме всички от това :D.
Христинче,не се притеснявай,гледай позитивно  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #966 -: Април 27, 2018, 22:39:57 pm »
Хриси, може би така си реагираш при промяна на хормоналните нива. Когато разбра, че си бременна, ако не се лъжа беше все уморена и те понаболяваше главата. На мен и най-лекия хормон ми действа с ужасно главоболие.
Не се притеснявай, Хриси. Сега знаеш какво ще ти правят, знаеш с какво се захващаш. Мъжкия фактор инвитрото го преодолява, така че само хубави мисли и смело :)
И при Точицата си минават ден след ден. Сигурно ще й наближи скоро ден за пункция.  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #967 -: Април 28, 2018, 09:48:07 am »
Ох Христинче, много комплексни са нещата.Хормоните, напрежението, очакването.Всичко влияе!

Точица, наистина до къде ли стигна?

Аз от утре съм на противозачатъчни.

СГ на моя мъж се е влошила.Но забравих да поискам копие.Като ходя другия път в клиниката ще взема задължително искам да питам д-р Даскалова защо така.
То наистина не бяха идеални нещата 9% беше морфологията, но сега е 5%, и това след операцията от Хидроцеле.Няма да ви казвам, в каква криза е той.Мислех, че това вече сме го преживели, а той изпадна в нова криза, не ставам за мъж  :bonk:

Успех момичета.Дори да не мога да ви изброя поименно, помня всяка една от вас и се вълнувам с вас!

*
« Отговор #968 -: Април 28, 2018, 10:46:27 am »
Маги
това ,което си написала наистина ме просълзи.Миличкия,напълно го разбирам,защото аз при откриването на моите проблеми минах през същото,предложих на мъжа ми да се разведем и да си намери здрава жена.Но едни такива проблеми не ни правят по-малко пълноценни  хора от останалите.Трудно е да знаеш,че не можеш да дариш дете на половинката си.Милия,наистина много съм съпричастна със състоянието му.Понякога си мисля,че ние двойките с репродуктивни проблеми сме по-сплотени и обичащи се от другите.Не се съмнявам,че го обичаш,така ще го преодолее.Прегръщам и двама ви :bighug:
*
« Отговор #969 -: Април 28, 2018, 11:23:23 am »
Никой не е застрахован срещу репродуктивни неволи.

Маги, ММ беше с 6% морфология на контролната спермограма преди успешния ни опит. И всичко това на фона на всички сериозни екстри при мен (ти знаеш). Знам, че Онова спящото в другата стая си е буквално Чудо, но е и доказателство, че невъзможни неща няма.
Много те прегръщам. Ще чакам хубави новини на ДРЗ  :hug2:
"Не ми казвай, че небето е лимитът, след като има стъпки на Луната."
"И все пак, докато имам дъх, топя ледените цветя по прозорците си, защото имам душа, която не може да не се надява.”
“Sad birds still sing.”
*
« Отговор #970 -: Април 28, 2018, 11:27:07 am »
Маги, вдигай духа на твоя човек. Все пак инвитро ще правите, 5% са си супер. На нас д-р Даскалова за инсеминация ни казва, че сме добре, пък има 5%. Той 100% ако започне да пие разни добавки ще вдигне показателите, но нали ще започвате процедура. Не че пречи за 1 месец да пие нещо, при мъжа на Слънцемое имаше промяна за 1 месец. Както и при моя мъж за 2.
Всичко ще се нареди. Моника да го прегръща много и да се нахъса. Веднъж сте успели, пак ще успеете. Важното е, че сте заедно. 
*

To4ica13

• 337
  • Късметът е част от плановете
« Отговор #971 -: Април 28, 2018, 12:07:30 pm »
Момичета благодаря, че ме мислите. Тези дни беше ад на работа и не ми остава време да ви пиша. А след това тичам до болницата да ми бият дозите.
 В понеделник е пункцията ми. Стискайте ми палци да изкараме читави яйцеклетки...
*
« Отговор #972 -: Април 28, 2018, 13:46:40 pm »
Точица, силно стискаме!

Злате, нали знаеш Я. е орисана с много любов от Зачатие!Прегръщам ви!

Благодаря ви момичета.Наистина е много трудно всичко през което се преминава.Аз бях изненадана, по-скоро от реакцията му на фона на това, че имаме вече едно дете.Може би е мислел, че сега ще е по-лесно.Знам ли!

*
« Отговор #973 -: Април 28, 2018, 13:57:15 pm »
Маги, мъжете реагират странно на нещата понякога. При нас имаше такива думи и отчаяния при условие, че спермограмата е ок, но тъй като сме с неизяснен стерилитет той си мислеше, че е той "виновен". Много, много дълъг път сте минали заедно в тази борба, понякога просто всеки се уморява от битки, особено като знае, че прави всичко по силите си, а нещата не са по- добре. Накрая ще спечелите войната!  :bighug:

Точица, късмет и стиснати палци!

Късмет и на всички останали!
« Отговор #974 -: Април 28, 2018, 14:42:57 pm »
Точица стискам палци и аз да изкарате многооо и хубавички яйчицааа... :)
Може да си написала, ама аз да не съм прочела, с какво ти е стимулацията?
*

To4ica13

• 337
« Отговор #975 -: Април 28, 2018, 14:56:27 pm »
Хриси, менопур 225 и цитротид последните дни включихме.
Днес ми е последната инжекция.
*
« Отговор #976 -: Април 28, 2018, 20:41:14 pm »
Мили момичета, вчера сутринта с планово секцио се роди нашата втора дъщеричка, живичка и здравичка 💝!
Операцията се оказа тежка този път, над два часа, но всичко изтърпяно си струваше в името на това да имаме още едно детенце!
Отново искам силно да ви благодаря за подкрепата и положителните мисли и да ви пожелая на всички за първи, втори, трети и тн. път да изпитате това истинско щастие скоро!
« Последна редакция: Април 28, 2018, 22:36:19 pm от Vistal »
*

To4ica13

• 337
« Отговор #977 -: Април 28, 2018, 21:12:43 pm »
Честито Вистал. Много да ви радва малката :)
« Отговор #978 -: Април 28, 2018, 21:17:34 pm »
Честито,Вистал! Да ви е жива и здрава, бъдете много щастливи всички!
« Отговор #979 -: Април 28, 2018, 22:39:31 pm »
Честито Вистал. Нека да ви е здрава малката бебка и да ви радва много :bighug: