Мери, на кой ден са правени изследванията? Кога е правен ехографа? 5 атрални ли преброихте?
ЛХ ти е висок, ако си на 3ти ден. Доминантен 11мм в началото е малко странно, но може да е инцидент. Колко дена ти е МЦ?
Естествено, че може инвитро като става естествено. ЦС си направи преди да си правиш каквито и да са заключения. Несериозно ми изглежда да ти говорят за лечение преди да има диагноза. Спокойно си планирай ЦС другия цикъл. " Не със бързане, човече, с бавен ход се стига по- далече" е казал Шекспир
Как пък ти си му скапала СГ?! Прекаляват с това "пазене" на горките мъже. То аз ако постоянно трябва да му треперя, да се съобразявам как и какво казвам и да го мисля дали случайно не съм накърнила тънкообидната и ранима мъжка чест- къде отива съвместността? Сама ли ще си правя дете? Защо аз трябва да знам и да изтърпявам всичко, а той да е в блажено неведение? По същата логика, при бременност няма да му казвам да идва с мен по прегледи и да взимаме решения заедно, защото ще го натоваря, а като се роди детето е гледам да сме по- тихи от тревата и да не го занимавам със злободневни неща и битовизми, за да може да си почине...
Накрая ще се оказа с един човек, който въобще не знае какво става в главата, тялото и съзнанието на жена си, ще започне да ме дразни и край.
Маги мей, честито! Изкарайте си чудесно и се забавлявайте
Хелиантус, организъм- прави каквото си иска, макар и подчинен на някакви норми... Може пък и да имаш О.