Милиарда, щом ти се е засилило кървенето- това си е и цикъл. Ще се излющи лигавицата, така че до 10 дена няма как да очакваш нов цикъл. Мен винаги си ме чакаха сама да се изчистя. Няма смисъл от механичен аборт. Другото- изчакай малко преди да изследваш ендометриум, имунологични изследвания и тн. Само генетични можеш да пуснеш сега. Знам какво е, но по- добре да изчакаш, защото иначе се хващаш за сламката, че еди какво си е проблем, а то не е. След неуспешна бременност се разбутва всичко. На Хелиантус ѝ излязоха високи НК клетките, а съм сигурна, че не са. Наистина е много по- важно локално как са нещата, защото аз на периферни НК не вярвам вече.
Джеси, медикаментозен аборт имам и аз. При мен мина леко, но и аз съм куче и не се давам ей така. Какво ти излезе? Какви гени? Беше ли на лечение при бременността? ИР се изследва с обременяване с глюкоза и 3 пъти се взима кръв и за кр. захар, и за инсулин. Не е гадно, даже и през бременността го правих, но както казах, аз съм куче и търпя, а и не си позволявам физически неразположения да ми влияят.
Хелиантус, единият запушен нос не е причина за отлагане. Щом нямаш продуктивна кашлица, температура и обща отпадналост- нищо ти няма. Той носът за анестезията не ти трябва- обдишва се през устата и после си си интубирана. Стискам палци всичко да е наред!
Слънце, смело напред. С една тръба и без стимулация си е около 15-18% шанс. При нормален секс с 2 тръби е около 25%. Александров какво каза?
Кукапетал, това си е ПКЯ. А инхибин Б изследвала ли си?
Маги, кофти ситуация. Трябва да свикнеш, че може да има и други загуби. Всяка бременност те вади все по- близко към бебето. Аз така бях, а и сега съм. За второ дете, ако трябва още 3-4 бременности- ами готова съм. С всичко се свиква, дори с бесилото- помяташ се, помяташ, па спреш. Така че това въже нас чака. Ще се случат нещата! Вярвам го и го знам! Прегръдки!
Късмет на всички!