Павла,не мина ли тоя крак?Аз счупих моя глезен миналото лято,и единствено сега ме боли костта като стане студено,по това време примерно и до края на зимата отвреме на време.Първите месеци се подуваше чат-пат.
Аз си имам квота за Коледно желание,дарих веднъж лятото,това че има време ме успокои ,този месец ще си даря остатъка,тъкмо и членския ще платя.
Също призовавам,всеки който има възможност и желание да го направи.
Моя цикъл дойде сутринта,много се зарадвах,защото от петък почвам летрозола и нямам търпение за втората инсе.
Искам да ви кажа,то напоследък няколко жени с репродуктивни проблеми забременяха покрай мен,което ме радва.Но! днес ,едно момиче бременна от първо инвитро,моя колежка,ми каза как нейната лекарка им "бутнала рамо".Подменила резултатите от спермограмата и ги пуснала по фонда.Предложи да ме свърже с нея и да направим същото.Не знам,смотана ли съм,но не мога да направя това.По-добре да си платя,и да ми е чиста съвестта.Искам да знам и какви са моите репродуктивни възможности,ако това което пиша е нередно,ще го редактирам.Просто съм потресена от т.нар."лекарска етика".
Дано такива случаи не са практика,а изключение.