Джеси, уж това е терапията. До колкото знам не се дава антиагреганти при 5ти фактор. Антикардиолипини, лупус и антифосфолипидите са в норма казваш? Вие сте с тежък мъжки фактор, ако няма друга причина, може би от там е проблемът. Самата бременност е също успех. Дано скоро да я доведеш до щастлив край. Късмет!
Благодаря ти
Ето ги всички изследвания, които са ми пускали, имунологични.
https://imgur.com/GZmzXIgСлед това ми препоръчаха биопсия на ендометриум, където всичко е наред.
https://imgur.com/a/wLoeiDxКакви хапчета са ти дали?На мен ми дадоха мифепристон 4 таблетки вагинално и след около час и половина започваха контракциите и болките. При мен нямаше нито преглед нито ЧГХ, но предполагам е хубаво да се пусне, като ЧГХ 2- 3 седмици след аборта. Аз след 2 седмици имах все още положителен тест, така че бавно пада ЧХГ- то, а за прегледа ще каже доктора. Дано всичко мине леко и скоро да се похвалиш с успешна бременност!
Благодаря ти
Първо ми дадоха Мифепристон 1 таблетка, изпих я. Обясниха ми, че тя предизвиквала отлепяне на сакчето, което всъщност било аборта.След 36 часа изпих Артротек и започна кървене, след още 12часа изпих още едно Артротек. И така вече 3 дни си имам кървене, не особено обилно, но все пак повече от при цикъл. Утре съм на преглед, дано е започнало да се чисти.
Джеси,днес какво чувам мислиш?Моя позната,с тежък мъжки фактор,има близнаци от 4то инвитро,те са на 11 месеца,бременна.Така че,горе главите хора.
Такива истории ме крепят, благодаря ти от сърце
Не съм се отказала. Знам, че с всеки опит, се доближавам по близо до щастието.
Chocholinka, здравей
Аз бях пациент на болница Надежда, ако имаш въпроси, пиши
Като цяло, репродуктивните проблеми, се борят не само със здрави нерви, а и за съжаление с доста финанси. Когато аз стъпих за първи път в болницата, за мен беше важно да ни обърнат внимание на проблема и не обръщах голямо внимание на финансите. Когато, обаче преминах един опит и вече имах поглед като цяло над работата и организацията в болницата, мнението ми се промени много. Сега като пациент на друга болница, разбирам, че спокойствието и доверието в лекаря, е от изключителна важност.
Сигурна съм, че намериш ли лекаря, на когото да се довериш изцяло, това е твоето място.
Относно хистерото, на мен в Надежда ми предложиха лапаро, да видят "как са ми нещата от вътре", без показания за проблем в цветната снимка и на ехограф. Просто вече имах 2 опита, завършили с биохимични, това беше основната причина.
Нямам приложени интервенции, никакви и моето лично мнение е, че ако не се налага категорично намеса, по- добре да не се правят напразни "проверки".
Не ангажирам никого с мнението си
така мисля аз.
За цените, мога да ти кажа, какво платихме ние.
Тромбофилия 5 фактора - 150лв
Кариотип - по 150лв на човек.
Имунология - 370лв /по спомен, мога да проверя довечера със сигурност/
Биопсия - 250лв
Дано съм била от полза
Хубав ден, момичета