Момичета съветвам ви да пуснете една тромбофилия и кариотип, ще ви даде отговори на много въпроси.Генетичните може да се пуснат по всяко време, дори за тях пише да си се нахранил преди това.Това е ген, той няма как да се промени от кафето или някаква храна.Но ти дава много информация.
Хистероскопията е една много щадяща процедура.Тя служи да се огледа матката перфектно, да се види дали няма някое срастване или преграда.Не всичко се вижда на вагинален преглед, а за да се минимализират щетите от бъдещи спонтанни аборти или неуспешни ин витро опита е по-добре да се направи хистероскопия.Дали ще я направите в Надежда, вие решавате.Има доста добри оператори в страната и в София в частност.
Това, че никой няма в рода ви проблеми в забременяването, не значи че вие сте застраховани!Нито майка ми, нито сестра ми имаха проблеми!Аз съм овцата в семейството, мал шанс!Приела съм го, съсредоточила съм енергията си в това да съм позитивна, да се справям както мога с проблема, да чета без да се отчайвам и да преследвам целта си!Мисля, че се получава за сега!
Чочолинка, казваш че имаш паник атаки не помня хормони на щитовидната пускани ли са ти?В какви стойности са?Вит. Д и б12, пускала ли си?Понякога паник атаките се засилват и от липса на определени вещества в организма, а и щитовидната много помага за тях.Аз имах паник атаки по едно време, но с много работа върху себе си и вкарване в норми на разни показатели изчезнаха.Сега вече нямам такива проблеми.Пу- пУ-
Аз съм доволна да ви кажа.Много успокояващо ми подейства вчерашния разговор с доктора.Много спокойна излязох от кабинета и обнадеждена!Знам че ще имаме бебе, просто е въпрос на време!
Тери, според доктора не е тромбофилия, защото тя се проявява в малко по-късни седмици.Но каза да си пусна, за да съм спокойна, че съм направила всичко което зависи от мен!Иначе винаги ще има едно съмнение дали не съм подходила неправилно.Говорихме и за НК клетките.Аз съм с Хашимото и с постоянно високи НК клетки, заради силно завишени антитела.Опитвам се да се храня без глутен и да сваля ТАТ, но МАТ се сваля изключително трудно, трябва да проверя цялото си тяло за скрити инфекции и нямам сили и нерви за това сега!