Не мисля, че мога да изпавдна в този казус, защото ФемоФлор Плюс не включва стомашно-чревните бактерии. Не мисля, че ще ми е много инрофмативно това изследване, точно в моя случай, но да има. Да знам, че всичко съм направила. Иначе дори по някакъв начин да се стигне до двусмислени резултати, ще вземат резулатите на Торакс в предвид. На Торакс в моята клиника много им вярват като най-надеждната лаборатория. Моята докторка преди там е работила и много се доверява на техните резултати. Склонна съм да се съглася с нея. Август месец в Писанец ми излезе Клабсиела. Септември пуснах контрола и в Торакс. Писанец изкараха чиста микробиология, Торакс Клабсиела. Много се усъмних, защото беше много голямо съвпадение да е бактерията, която тъкмо бях лекувала. Нямах късмет и ме вкараха при друг доктор за назначение на лечение. Той реши да не ме лекува, защото Клабсиелата била упорита и не се знаело имам ли я. В изследването на Торакс пишеше, че е оскъдно в цервикалния секрет и обилно във вагиналния. Тоест тъкмо съм щяла да я излекувам от цервикалния. На следващия месец започнах подготовка за трансфер и в Писанец цъфна Клабсиелата отново. Явно с упоритост има как да се излекуват гадините. За мое съжаление при мен метода на самоизлекуване не върши работа при мен и си трябва антибиотик.