Здравейте момичета чета ви последните няколко странки ,
Танче стискам ти палци дано да грешат !!! ❤️❤️❤️❤️❤️
Тери някои пробиотици ако пробваш то направо с теб какво се случва не знам 🙄🙈❤️❤️❤️ .
Ели на теб колко време ти закъсняла вече ?
На мен да ви кажа момичета ми закъснява с 5дни , два отрицателни теста и само лекооо болезнени гърди нищо друго даже не бих казала ,че се чувствам като пред цикъл ..... нищо ми няма . Леко съм изморена ама аз и пред цикъл се чувствам така . Будя се рано което е нетипично за мен и не мога да запазя повече ,но пак ме присвивам краката което пак е признак като пред цикъл .
Този път и идея си нямам защо ми закъснявам 🤯🤯😒😒😒 нито съм се ядосвала нито някакви рязки промени е имало нищо , освен че бях леко настинала преди две седмици и сам изпила 2/3 парацетамола и то ми мина . Не знам вече последната година освен около сватбата дето от стрес ми закъсня с 14 дни през останалото време все на време ми е идвали 30/31 ден 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ . Да не говорим ,че с това закъснение сега ако ми дойде тези дни до петъка няма да ми е спряло за да ме прегледат ,а аз вече имам билет да се прибирам до Бг и имам час при д-р Тимева в клиника Щерев . Дано поне тя ми е на късмет ❤️