Здравейте, момичета, позагубих се малко, но пак се връщам в редиците... Правих първото си инсе, както изглежда неуспешно... Днес на 13 ден си правих тест и няма помен от втора чертичка, знам че трябва да направя и кръвен, от клиниката ми казаха на 24, но аз сигурно още утре ще отида, че за да спиирам утрогестана, който са ми предписали и дано Ц да не се забави. Инсето беше стимулирано с 2х1 кломифен, но си направих само един фоликул, а инсето беше 48ч. след прегнила на спукан фоликул. Мисля ако всичко е напред да продължим с инсе и март месец, но ще видим...
Слънчице, съжалявам за твоя резултат. Тайничко четях и се надявах да имаш положителен резултат, но просто не е бил това нашия месец...
Хелиантус, честито и до пухкав бебешки финал! Пътят от тук нататък също не е лек, но ти си силна и ще се справиш, за да гушкаш бебче на есен:)
Павла, хайде чакаме те вече в редиците активна и се надявам да повлечеш крак бързо към отчетните теми напук на всичко
Тери, вярвам, че хомеопатията ще помогне и следващото изследване вече да е чисто, че малката снежинка сигурно вече си е избрала зодия, кога да се роди
Маги, понякога е хубаво да поговорим с мъжете си за страховете и очакванията ни, те са силни, обичат ни и са ни най-голямата опора... Макар че често им се спестяваме много от това, което ни се върти в главата, поне при мен...
На новодошлите момичета, бързо да забременявате и да напускате темата, не позволяваме задържане тук