Момичета, при всички ще се получи. Хубавото на дъното е, че има път само нагоре.
Аз правих стимулация и инсеминация (успешна) с кисти. Имах задържни фоликули от предния месец със стимулация. Това не е правилно, но тук така се работи. Изследвания и преглед се правят след започване на стимулацията. Имам 2 кисти, които бяха нараснали доста в началото на бременността. Имам и една параовариална от първата бременност. Сега не знам какво е положението, защото след раждането никой не ме е преглеждал на ултразвук. На 6ти се надявам да ме видят.
За мен, след едно време на неуспех, се правят базисните изследвания- СГ, хормони, на щитовидната също, ЦС, МБ (цитонамазка) и витамини, евентуално. За начало да се започне със 100 изследвания е доста натоварващо и финансово, и емоционално. Няколко фоликуметрии и таймиран секс и така. ИР имат мноооого хора, много, които са бременни. Ако има ПКЯ, поне за мен, спокойно може да се взима Метформин, дори и да няма изследване за ИР.
Кукупел, рентгенът няма отношение. Всичко наред ли е поне?
Милиарда, ще усетиш ритничетата, ще се случи всичко. За жалост на някои хора им трябва повече време, за да се случи.
Аз не съм се питала- Ама защо аз. Никога. Единственото, което ме тормози/ше е неизвестността. Искам да знам срещу какво съм изправена. Колкото е по- голям врагът, толкова по- лесно се цели. Важното е, сутрин като станем да харесаме човека от огледалото.
Успех на всички!