Милиарда, аз съм нова тук, с 2-3 опита сме, и имам една биохимична бременност. Макар и на 36, вярвах, че ще стане бързо и лесно и това, което последва ме съсипа. Съответно, задълбах в какви ли не теми и страховете станаха още по-големи. Изпитах и гняв, разочарование. Питах се защо се случи. Така че напълно разбирам чуденките ти, защото и аз минах през там, както може би всички от темата. И понякога ми става неудобно да мрънкам, защото ние опитваме от много скоро, а други са подложени на това много по-дълго време. Минали са през тежки процедури, прегледи, изследвания... Но все пак е тежко като знаеш, че има десетки причини, които да попречат на щастливия край.
Аз се обзаведох с Ешерихия коли. За щастие антибиограмата излезе доста бързо и вече имам изписан антибиотик и даже го почнах.
Момичета, кистите пречка ли са започване на инвитро процедура? Имам приятелка, която беше на Дуфастон и се очакваше кистата да се спука. Но на прегледа миналата седмица се е установило, че освен, че не се е спукала, има нови 2 или 3. И не могат да минат към процедурата