0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 20
« Отговор #420 -: Март 05, 2019, 12:38:41 pm »
Вие поне ги свързвате пъпките с хапчетата, а на мен ми излизат по брадичката по няколко преди цикъл откакто родих. Много е грозно.
Утре съм на лекар и естествено ми подрани с 2-3 дена. Надявах се на ПАП тест, ама няма да е сега. 3 години ще станат, не съм си правила. Поне да ме види на ехо, че да знам какво става с кистите ми. Ще обсъдим и план за самостоятелни опити и кога ще се обърнем към нея, но май до лятото. Ако до август не стане ще го играем същото хоро от септември.

Случват се неща. Мише дано е чиста МБ! Утре има първи прегледи- стиснати палцо. Вече някои сте започнали- не съм ги пускала  :)

Късмет на всички!
*
« Отговор #421 -: Март 05, 2019, 16:49:32 pm »
Мише, дано резултатите са ок❤️
Павла, успех на прегледа утре❤️
Джулия, тест прави ли? Според мен до седмица след спирането на Дуфастона трябва да ти дойде Ц.
« Отговор #422 -: Март 05, 2019, 17:53:15 pm »
Джулия, дали да не идеш на преглед да видят какво е положението? Аз понеже съм доста нетърпелива...

Мише, стискам палци за микробиологията!

Слънце, успех и на вас  :crossfingers:

Павла, голям малшанс. Тъкмо си се настроила за цитонамазка и да вземе да ти дойде. Успех да прегледа утре! :)

Тери май още скитосва по чужди държави :)

« Отговор #423 -: Март 06, 2019, 08:09:22 am »
Добро утро душички, тази сутрин ми дойде...сега чакам да ми свърши и при АГ да видим какво е положението
« Отговор #424 -: Март 06, 2019, 08:34:57 am »
Моята приятелка я викаха на първи ден от цикъла, за да проверят дали са се спукали кистите
*
« Отговор #425 -: Март 06, 2019, 08:40:02 am »
Дарк,хайде да видиш точката днес!
Павла ,успех и на теб,дано направите сестричката самостоятелно.
И аз скачам на магарето преди обед,на шести съм родена,дано ми е на късмет...
*
« Отговор #426 -: Март 06, 2019, 08:48:54 am »
Стискам ви палци!

Вчера звънях за генетичните и тромбофилия. По телефона казаха, че всичко е наред. Днес моя мъж ще ги вземе и нямам търпение да ги видя и да съм сигурна, че всичко е ОК.

« Отговор #427 -: Март 06, 2019, 09:30:14 am »
След малко отивам на преглед. Имам известни притесния обаче...
« Последна редакция: Март 06, 2019, 09:41:05 am от Dark Chocolate »
*
« Отговор #428 -: Март 06, 2019, 09:42:32 am »
Дарк, на всичко съм чувала да се гадае, но не и на срамни устни. Това в кръга на шегата. Нормално е да се по- големи,сега има много кръв в малкия таз. Спокойно. Днес си на лекар. Успех!

Маги, пиши после какво са казали на мъжа ти.

Късмет на всички!
« Отговор #429 -: Март 06, 2019, 10:14:19 am »
Щипе ми и не ми се вижда нормално. Това, че съм на преглед след час ми помага да не се побъркам
« Отговор #430 -: Март 06, 2019, 10:31:52 am »
Dark чакаме с нетърпение добра новина
« Отговор #431 -: Март 06, 2019, 11:54:12 am »
Дарк, всичко ще е наред. Чакаме добри новини  :bighug:
Маги стискам палци и за твоите резултати, но щом са ти казали, че всичко е наред не вярвам да има неприятни изненади  :kiss:
« Последна редакция: Март 06, 2019, 11:55:58 am от Mihaela Viyacheva »
*
« Отговор #432 -: Март 06, 2019, 15:47:08 pm »
Сайтът се беше бъгнал. Изтриха се последните постове.

Моят преглед мина. Утре хормони и имунология, АМХ и ТСХ също, после прогестерон. Другата седмица ехограф и тогава евентуално ПАП. Другия цикъл ЦС и после ще видим. Ако има проблем- решаваме го, ако няма- даваме си време до септември. Тя и заповедта ми е още валидна. Мноооого сложно ще бъде с малкото, но какво да се направи. Това е в общи линии.

Дарк, чакаме новини. Надявам се, че не си се обидила на шегата ми, че си изтрила поста си.
После видях, че ти е мнал прегледът. Радвам се, че всичко е наред. Ти в коя седмица се падаш?
*
« Отговор #433 -: Март 06, 2019, 16:09:12 pm »
Павла,дано няма проблем.Ти нали нямаш проблем с тръбите,защо ЦС,така ли се процедира?
Дарк,ти тоя прогестерон си го самоназначи доколкото разбрах,а лекаря ти какво каза -спираш или продължаваш ?Не се тревожи,имаш си бебе и това е.
« Отговор #434 -: Март 06, 2019, 16:17:48 pm »
Хмм, да, сайта се бъгна за малко. Копи-пействам това, което не успях да публикувам преди малко :)

-------------------------

Благодаря, момичета! Стискам палци за всички в темата. Малко банално, ама идва пролет, дано да е на късмет за всички ни!

Павла, не съм се обидила, редактирах преди да видя отговора ти :D Просто се усетих, че стана много панически поста ми и реших, че няма нужда от това  :lol:

Слънце, лекарят ми знае за прогестерона, каза да си продължавам по същата схема. Обаче направих някаква реакция към Утрогестана май и имам щипане и набъбване на срамни устни. Все пак ми каза да продължа и ако продължи все така да ми създава дискомфорт, да го спирам...

ЦС = цервикална слуз?  :D или не
*
« Отговор #435 -: Март 06, 2019, 16:24:02 pm »
Цветна снимка  :lol:
Не мога да прикача от телефона довечера ще е.

*
« Отговор #436 -: Март 06, 2019, 16:24:30 pm »
Да го спираш ли? А какво пречи през устата?
ЦС е цветна снимка.  :)
Първата неуспешна бременност беше със съмнения за ектопична, прекъсната с метотрексат. Но тръбите са ок, а и давността тук е година. При нас уж няма проблем за естествено, ама...

Маги, от телефона със скрийн шот мога само.
*
« Отговор #437 -: Март 06, 2019, 16:32:36 pm »
 :D  :D ЦС е цветна снимка.По-скоро неформалното й название.Иначе е хистеросалпингография ,ако си го срещала някъде.
Добре де,ти имаш ли прогестеронов дефицит?Интересно ми е затова питам.
Павла то и при нас няма проблем ,ама на.Вие сега опитвате ли или чакате изследванията?.Ако на 20.03 ми дойде се разбрахме да им се обадя,пускаме АМХ,попълваме заявленията и към фонда.Преди си мислих,че инвитрото е като да минеш през ада,като попаднах тук и не ми се струва чак така.
Снощи правихме любов,тая сутрин ,моля ви се,мъжът ми три пъти ми каза че се измъчил докато даде материала.Той се бил измъчил :x.Иначе доктора се оказа прав,като количество беше малко по-малко ,но качество добро.
« Отговор #438 -: Март 06, 2019, 17:05:04 pm »
Преди малко бях на преглед, видя се плодно сакче но бременността все още е много малко, края на другата седмица пак на преглед
*
« Отговор #439 -: Март 06, 2019, 17:11:41 pm »
Еличка, важно е, че е където трябва.

Слънце, силно казано "опитваме". То малко като работа излиза, но като минат и изследвания ще се стегнем малко повече:D
Дано да не ти дойде. При мен стана на последната инсеминация.

Да попитам как е в България. След бременност и раждане зануляват ли се опитите към фонда или за цял живот имаш 4 опита?