Здравейте и от мен,
И аз в темата.
Надявам се да съм добре дошла и се надявам на подкрепа сред вас!
Правим опити за бебе от два месеца. Бях положително настроена и очаквах да стане бързо (имам една неуспешна бременност, която се получи буквално от един път при изчислявана овулация), с менструация и овулация всичко е видимо наред, обаче не се получава. При мен има и друго, след проблеми с окосмяването, заради което съм правила назад във времето изследвания на хормони, откъдето излезе, че женските са наред, DHEA-S и AMH - двукратно завишени от референтните стойности. Ендокринолог и гинеколог ме убедиха, че това не би било проблем при евентуална бременност при условие, че овулационните процеси протичат при мен нормално и лечение не е приложимо, третиране се налага само козметично. Аз обаче съм вътрешно убедена, че това възпрепятства успешното зачеване, този месец започвам да следя температура и цервикална слуз , ще взема ову-тестове, за да хванем максимално точно момента и съм решила, ако до септември нямам положителен резултат, да предприема мерки. На 30 съм почти и не искам да чакам повече.