Слънцемое, къде се покри бре?Не те засичам в тази тема. Няма да им се получи повече на Надежда. От имунологията там съм потресена. Държа си връзка с доц. Конова и нея си я слушам
Радвам се, че си по-добре! Джулка, сега по-спокойна ли си?
Яничка, Татяна то и аз съм на 31, чакам си още резултатите от БХС, най-рано края на идната седмица ще знам. Видях, че нормата на free beta hCG, в референтна стойност е 0.1-190. Ако е това ЧХГ-то, което има в хоримона, докторката ми каза, че ще изляза с по-висок риск и още тестове, но не задължително. Та се подготвям за не толкова добри резултати.Но и на мен ми каза, че комбинирания риск е най-важен.
Павла, включваш аспирина като превантивна мярка за преекламсия ли? Хайде, тамън ще ти е по-интересно с мъжки имена
Много хубаво, че си им казала. Ще се запомни тази годишнина <3
Мен ми излезе Tafi-то - хомозигот . Свързвало се с дълбоки венозни тромбози. Сигурно ще увеличат клексана.
Като ме гледа на феталната, каза, че имам доста сериозни сраствания, и от мрежата (платно) трудно виждала и че при спешно секцио такъв корем много трудно се работел. Така не искам да ми режат платното, че не мога да ви кажа. След хернията, един месец ходех прегърбена на две, като баба. Ще въртя и суча да бягам от секцио...
Мишенце, много добре се движиш, пу-пу. Когато говорих с док относно килограмите, каза че максимално се допуска 15 кг да е нормално качване при бременеене. според мен е и важно, че са постепенно а не наведнъж. Ти Tafi пускала ли си,когато прави генетичните.