Добро утро!
Честито за всички добри новини.
Аз от днес официално влизам в трети триместър. Но това не ми пречи тамън да започвам да повръщам. Явно докато е топло това ще е положението.А ноември е далече...
Вече ми писна от толкова много прегледи. Само хвърча с колата от град на град. Но миналата седмица БХС в държавната болница беше такава смешка, че ме е страх да се откажа от частното проследяване. Ехографията ми беше само 10 минути, от които операторката говори 5 минути по телефона. Отделно ми взеха кръв почти 10 дни по-рано. Знам че в България се взима кръв до 2 дни разлика от ехографията. Четох в испански сайтове и пише че кръвта се взима между 8-ма и 10-та седмица, а ехографа се прави от 11-та до 14-та. Възможна ли е такава голяма разлика?
Резултата в държавната болница беше 1 към 2084. Днес ще ходя да видя и в частната как е.
Сега имам малко почивка до края на август от прегледи.
Аз тая бременност мисля да не купувам нищо. Една приятелка роди през март тази година и климата при тях е същият като при нас, така че тя каза че ще ми прати дрешки.
Значи за мен остават само памперсите, които мисля да поръчам към Нова Година. И евентуално ще взема една кутия мляко, но още не съм го решила съвсем. Май ще преценя след като мина на визита в болницата и видя дали имат млечна кухня.
И разбира се таткото ще направи леглото на бебето, така че не го считам за покупка.
Кажете с какво мажете коремите, че майка ми идва скоро и да й заръчам да ми вземе. Аз заради сухата кожа, а не за стриите - тях си ги имам в изобилие.