Dark Chocolate, Аз бях така с Лори. Ще се справите, вЕрно , че не е най-оптималният вариант, но няма как. Мерси, за линка на майчин дом
Доколкото виждам са безплатни и без предварително записване.Каква количка взе ?
Слънчицето, ами не е излишно че те следят. Това си е жк, според мен.
За запека, мен и хемороида ми излезна, но си варя броколи и ги мешам със кисело мляко, сирене и овесени ядки-супер вкусно и разхлабващо. Иначе и ние трябва да се подредим, оправи, мебели да заръчаме, да изчистим имаме ателие(което трябваше да ми е кабинет, но така и не го оправихме, съседите ми одрязаха тока.. абе филм) и мазе за оправяне. Имам едно претенциозно Лъвче, ама от другия вид, дето си лежунка и не обича да чисти, подрежда и тн, пълна противоположност на чичо ми, пак лъвче, който постоянно майстори нещо. Та обикновенно, аз се хващам и оправям всичко, но пък и претенции има- абе
. Аз съм на ФМ на 18ти, а на 28ми на ЖК, ще обърнем внимание на О- (не знам биеше ли се нещо или какво) .
Ето доста безплатни събития, повече са за София :
https://sofia.plays.bg/events/by-age/1 Аз бях на една за раждането, обезболяване по време на раждане и беше много интересна. Пак безплатна. Не досаждаха от Бепантен-накрая дадоха по едно лигавниче и несесерче и малка пробичка на кремчето. Около час и половина бяха. П.С боря го този подпис, лентичката. Редакция: Подписа-проборен!!!