Слънчицето, ах, колко чаках официално да пишеш! Помня как ме беше страх, в началото, да пиша и само четях, тази тема. Честито ти <3, да не караш колело като мен
Кринона е до 12 гс. Ходи много , след като го сложиш,защото аз май не съм ходила достатъчно и в 13 гс, ме чистиха мануално, защото бях задръстена от него-не че боля, но не е най-приятното усещане. Слънца, Павла, Джулс, Танче, Мише,Маги повече никакви колела. Не са ми пускали никакви изследвания нито в МД, нито в Надежда
Иначе ТСХ се е качило малко, магнезий и б12 в норма.Качвам резултатите. Виждам, че нормите са различни, от тези на Мишето. На мен само 1вото взимане беше от вената, другите две , на ОГ, бяха от пръст -казаха ми, че защото съм бременна така. Малко странно. Иначе няма индекс на околоплодни води, по ехографа разбраха. Питах ако % трябва да сравним, казаха над половината били. Четох в нета, че е или диабет или бъбреци или наистина намалено количество прием на течности при мен (което го има и почвам да налягам водата) или инфекция или доста по-страшни неща. чакам тази, от надежда да ми звънне да видим кога по-рано може да ме види.